0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
Kızlar avlik otu aldım aktardan sordum nasıl.içildiğini fln dedi zayıflamak için mi kabızlık için mi fln günde bi kere iciloyormis bilen kullanan ise yarayan varmi  akşamları mi gündüz mü icilmeli

5 Cevaplar

0 oy
(7,654 puan) tarafından
Gündüz bi yere gitmeyeceksen ic ishal ve sanci yapıyor 
(402 puan) tarafından
Sen kabızlık için mi kullanmıştın canım zayıflamak içinse bir sonuç veriyor mu
(7,654 puan) tarafından
Ben hic kullanmadim ablam kabizlik icin kullanıyor uzun süre kullanildiginda bağırsak tembelligi yapiyor dikkatli kullanin
-Reklam-
0 oy
tarafından
İğrenç bişey. Gururumla aç kalırım hiç olmadı şişman kalırım daha iyi. 

Ben kullandığım dönem bana tadı kötü geldiği için akşam yemeğinde yogurduma koyar yerdim. Tabi en fazla 3 gün dayandım. 
0 oy
(206 puan) tarafından
Kesinlikle tavsiye etmiyorum bağırsak tembelliği yaptı ve beni doktorluk etti zayıflamaya ise gram faydası yok ayrıca içtikten 7 8 saat sonra etki ediyo ve evde olman gerek akşamları içersen sabaha kadar karın ağrısıyla tuvaletten çıkmıyorsun uykunu öyle Bi boluyoki sinir oluyosun daha vücut alıştığı zaman bu etki 10 12 saat sonraya cikiyo tadında berbatttttt bisey içme valla bosver zayıflamak istiyorsan kabak detoksu var git onu ye ister çiğ ister pişir bitki çayları dan kat kat iyi Bn kabak detoksu ile 3 günde 1 buçuk kilo verdim ama arada kaçamaklar olduğu için yoksa çok verirdim hem tok tutuyo hemde faydalı hemde bağırsakları doğal olarak calistiriyo
(402 puan) tarafından
Nereden alabilirim kabak detoksu
(402 puan) tarafından
Sen ne kadar içiyordun aclik otunu
0 oy
tarafından
Ilk defa duydum bu otu
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Kabizlik içinse 1 kere icmen kafi ama zayiflamak icin 2 defa ic 12 yaprak at sabah aksam. Karninda şimşekler çakıyor ama faydasi oluyo valla :) bnde hamile kalmadan kullaniyordum gercekden faydasini gördüm tabi simdi geri aldim kilolari tekrar baslayasim var bebegim buyusun de. (Sıvı kaybi olacagi icin bol bol su icmen gerekir yoksa bobreklerine zarar verir. Birde bazi zamanlar ara ver.)
(402 puan) tarafından
Simdi aldım ne zamana içmeliyim sabah mı akşam mı bir de aktarci bintane ay suya dedi ayıklamak için dedim gergin bir tane suya at demlensin dedi. Bazısı da diyor ki ise yaramadı bende

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 167 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 219 göst.
19 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde GizemK (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 302 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu

408,307 soru

12,265,578 cevap

37,456 kullanıcı

Kategoriler

...