0 oy
262 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (969 puan) tarafından
Nurse harveys colex surup kullaniyorum bebegim  1 aylik eczaci icinden cikan olcekle 5 ml ver yeterli gelmesse aksamda 5 ml verebilirsin dedi bana 5 ml bile cok fzla geliyir ustunde 30 ml kadar veeilir diyoe siz nasil kullandinz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gunde 4 defa 1 cay kasigi kullandik biz
(969 puan) tarafından
Size oylemi dediler ustunde neden o kadar yaziyor acaba
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ben biogaia kullandim ama burada okuduklarimdan anladim ki her gaz ilaci her bebege yaramıyor olmuyorsa degistirin 30 ml verilir mi 1 aylik bebege yedigine ictigine dikkat et bence rezene+anason karistir cay yap ic bence
(969 puan) tarafından
Baya uzunmus daha 1 aylik nasil gecicek zaman cok zormus
(7,617 puan) tarafından
Geçiyor zaman su gibi
(969 puan) tarafından
Biogaia aldik bzde simdi normalde nurse kullaniyordum cok fayda etmedi gibi acaba onuda degistirmelimiyim yoksa ikisi beraber fayda edermi smdi Biogaia verdim etkisi bu aksam olur mu yoksa gaz damlalari gbi yavas yavas mi etki oluyo
(7,617 puan) tarafından
Birini akşam birini sabah kullanin
(969 puan) tarafından
Peki tesekkur ederim cok sagolun
0 oy
(878 puan) tarafından
Ben çay kaşığı ile veriyorum günde 4 kere yanında maflor damla da kullanıyorum bağırsak düzenleyici
(969 puan) tarafından
Bagirsak duzenleyici mutlaka kullanilmali mi bana hc soylemediler doktor sadece gaz damlasi onerdi istedkgini al dedi
(878 puan) tarafından
Yani bize tek başına bı fayda etmedi gaz ilacı gördüğüm kadarı ile çoğu kişi de kullanıyor burada
(969 puan) tarafından
Biogaia aldik bzde simdi normalde nurse kullaniyordum cok fayda etmedi gibi acaba onuda degistirmelimiyim yoksa ikisi beraber fayda edermi smdi Biogaia verdim etkisi bu aksam olur mu yoksa gaz damlalari gbi yavas yavas mi etki oluyo
0 oy
tarafından
Biz gunde 1 tatli kasigi cok kotu oluesa 3 4 e kadar cik demisti doktorumjz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 145 göst.
4 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylin1334 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 189 göst.
15 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,436 göst.
30 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,678 soru

24,374,831 cevap

348,269 kullanıcı

...