0 oy
103 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi
Tüm postlarımı siliyorum..

4 Cevaplar

0 oy
(5,368 puan) tarafından
Alerjik bseyse burda söylenip yapacağın şeyde zarar verebilir bence ılık suyla güzel şekilde yika sadece
tarafından
Yıkadım ordan gelince de zaten direk duşa girdim  önlem alayım diye ama bişeye yaramadı yıkayınca 10  15 dk yanma gidiyor sonra yine devam :(  güneş gözlüğümde vardı gözümü de tam kapatıyor ama o bile korumadı :(
(5,368 puan) tarafından
Acile git cok kötüysen
tarafından
Ya acil ilgilenmiyo pek gittim daha önce uzman görmeli diyo ki zaten acilin yazdığını devlet ödemiyo bile uzman yazmalı diyo başıma geldi 2 hafta önce..
-Reklam-
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Deniz suyu varsa onu damlat temizler fizyolojik serum var ya o 
tarafından
Var damlattım daha süresi dolmamış alerji damlam vardı onu da kullandım ama yok biber sürmüş gibi yanıyor
(1,006 puan) tarafından
Biraz bekle canım hemen gecmez ki
tarafından
Çok kötü ama yaa tlfonun ışığını da sonuna kadar kapattım uyuyamıyomda yanmasından gözümün
0 oy
tarafından
Benimde gözüm alerji yapıyor canım bugün bahçede biraz incir topladım anam geldim gözler bi yanıyor kaşıntı sanırsın gözüm içinde bişey geziyor damlam var onu damlatınca hemen geçiyor yıkama yıkayınca polen dahada dağılıyor 
tarafından
Adı ne damlanın.?
tarafından
Combidex cnm bahçedeki polene toza alerjiye bir numara damla önceden gözümü resmen parcaliyordum bu kullandigimdan beri alerji sıklığında azaldi
tarafından
Doktora bi söyleyim bunu gidince belki yazar bana da :) çok sağol canım sana da geçmiş olsun bu.arada
tarafından
Allah sanada şifa versin cnm
tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Bende var keşke sadece kaşıntı yanma olsaydı sürekli aglamışım gibi kızarıyor sınır oluyorum ama yapacak bişi yok hiç bişey işe yaramıyo bende
tarafından
Bu ara bnmde öyle napsam geçmiyo soğan doğrama diyo doktor eee napim kim yapacak yemekleri

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 596 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 545 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 311 göst.
13 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 445 göst.