0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Marketten eve dönüyordum bebek arabasıyla iki tane kız çocuğu 10 11 yaşlarında varlar hallerinde tedirginlik yoktu yürüyerek gidiyorlardı çene başında 60 yaşlarında adam göründü kızlara hitaben dedi ki korktunuz mu da kaçıyonuz benim aklıma sapık mı acaba diye adama sert bisekilde baktım sonra adam anladı sanırım ama yine suratında laçka bi ifade vardı. Allah diyin sizde dedi çocukların arkasından ana caddeye çıktı kızlar sonra noldu bilmiyorum ben mi acaba sanaryo yazdım kafamdan niye öyle dedi ki adam 

2 Cevaplar

0 oy
(12,279 puan) tarafından
Hemen polisi arayıp şüpheli bir durum var desyedun valla bana denk gelse teşkilatı çağırırım o derece 
tarafından
Bide polis gelene kadar çoktan ortada ne adam ne çocuk kalirdi
(12,279 puan) tarafından
Sende ellerken gördüm deseydin
Ya gercejyen birşey varsa
tarafından
İftara mi atsaydım canim o da var da aklıma da takıldı adam bana da mı laf vurdu diye düşünüyorum ben kapalıyım esarbim böle omzumun aşağısında orterim genelde bana bakarak sizde Allah Allah diyin demesi şimdi de o geldi aklıma
(12,279 puan) tarafından
Valla bilemedim o zaman sana Allah Allah deyin tek dese tmm da
Korktunuz damı kalıyorsunuz manidar açıkçası
tarafından
Adam çok tekinsiz geldi kızların da öyle yürüyerek gitmesi hanı diyelim aile içinden biri olsa yada güvenli biri olsa dönüp bisi demeleri lazım değil miydi arkalarına bile bakmadilar. Garip geldi inş korktugum gibi değildir
-Reklam-
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Allah korusun kuzum içinde bırakıcağına keşke yoldan geçen birine deseydin takip etseydi 
tarafından
İşte geçtiğim yolda bi ben bi adam vardı sonrasında kızlar ana caddeye çıktı. Ya böyle durumlarda nqpilmasi lazım kades indirmek en iyisi sanırım ama hafiza yok bi uygilmaa silip indircem

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 402 göst.
0 oy
3 cevap 193 göst.
4 Kasım 2024 Aile kategorisinde Hicrannn (1,196 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 866 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 214 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (660 puan) tarafından soruldu