+1 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sali günü annemgildeyim annemgilden kapmışım bugün 2. günüm.  Dün hayatımın en zor günüydü Cok kötüydü Allahim dusmanima vermesin bu ağrıları.  Kizimdq simdi ateşlendi öksürük başladı.  Esim negatif Rabbim yardımcımız olsun

11 Cevaplar

0 oy
(3,696 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah bir an önce şifanızı versin inşallah 
tarafından
Amin InsAllah Canim aman dikat edin anam babamin evi diyorsun ne olacak diyorsun oyle olmuyor iste :(
-Reklam-
0 oy
(14,854 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin canım eşim de olmuştu gerçekten zor bı durum karantinada mısınız?
tarafından
Amin insAllah canim evet karantinadayiz
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah kolay şekilde atlatrsnz kızın kaç yaşında .
tarafından
Amin insAllah canim 18 aylık 1.5 yasında
(1,037 puan) tarafından
Belirtilerini neler .bizde geçirdik bebeğim 6 aylıktı gecirdigimde bebeğime annem baktı anneme de bulaştı bebekten .tek çaresi moral ve iyi beslenmek sürekli yemeye calis çok su iç odayı sürekli havalandir .çok zor bı durum özellikle bebekle inşallah kolay atlatirsiniz
tarafından
Öksürük Vücut agrisi göğüs agrisi haksızlık yorgunluk ozellikle goz bebeklerim agriyor cok zor bi durum. Kizimda oksuruk ates burun akintisi var Rabbim yardimcimiz olsun cok zor cok
0 oy
(815 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım aşın varmıydı olmuşmuydun
tarafından
1 doz biontech  olmustum ikinci doz icin zamanim geldi covid oldum
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Aşı var mi ?
tarafından
1 doz vardi
0 oy
(43 puan) tarafından
Aşınız var mıydı? 
tarafından
bir doz vardi 2. yi olacaktım covid oldum
0 oy
tarafından
Rabbım acil şifalar versin inşallah..
tarafından
Amin insAllah canim
0 oy
(4,690 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Acaba aşı vurulmuş muydunuz? En kolay şekilde atlatırsınız umarım. 
tarafından
Sagol canım Allah razi olsun 1. dozu vurulmustum biontech 2. doz olucaktim ki covid oldum
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun canım asiniz varmiydi 
tarafından
1. doz vardi 2. doz yoktu canim
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun Cnm bol bol su iç
tarafından
Öyle yapıyoruz canim
0 oy
(327 puan) tarafından
geçmiş olsun bizede eşimden bulasmisti vitamin ve kan sulandirici kullanın mutlaka cocuga agri kesici veriyolar sadece zaten anne babanız bilmiyomuydu virüs olduklarını sağlam yiyin geçer inşallah 
tarafından
C vitamini içiyoruz d vitamini corasprin alıyorum kan sulandirici olarak . Yok bilmiyorlardi bilseler asla bi araya gelmezdik

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 128 göst.
1 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
12 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meyy (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
18 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melek 0666 (1,206 puan) tarafından soruldu

410,256 soru

12,337,587 cevap

39,449 kullanıcı

Kategoriler

...