Yargılamadan ve kırıcı olmadan yorum istyorum.
Kizlar eşimi çok seviyorm onunda sevgisinden supem yok ama mesela yatarken sarılır ama bel agrisi var o yüzden hep yüz üstü yatar ben donuym deyince kendimi boşanmış gibi hissediyorum öyle üzüntüye giriyorum yani ama eli bana değsin bacağı değsin rahatlıyorum mesela akşam oturrken karşı koltuğa geçse ne oldu diorum niye ayrı otryosun bunları Kasmadan yapmaya çalışıyorum anlays gosteryo ama bu huyumu yenmem lazm beni de yıpratyo oda elinden geleni yapio ama bilemiyorum nolucak sevmiyorum aslnda bu huyumu o yokken uyyamiorum mesela yeni evli felan da deglm 4 seneyi geçtik beni biraz kendi alistrdi sanrm öneriniz varmı iyimi kötü bişi mi bilmiyorum bana tavsiye verin
Temas bağımlılığı bende de var o hahaha bence normal ama yazin çekilmiyor kisin bende daha cok depresiyo
Kendimi gördü m ya bu yazıda
Ay bu temas bağımlılığı ya nerde görsem tanrım bende öyleyim çünkü bende de var maalesef eşim de tam tersi
Ay okurken kahkaha attım kız .. benim eşimde sırtını dönünce onu dovesim.gekiyor onunda beli ağrıyor o yüzden bana doğru döndüğünde belim ağrıyor diyor ya o sirtinid oencek ya da ben donecem.oyoe sarılacak onu da ben kabul etmiyorum
1,487,599 soru
24,318,401 cevap
345,187 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın