0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim yengem babaannemi hiç sevmezdi ama çocuğu aynı babaannem yani bildiğiniz ikizi gibi 

Sonra komşumuz kaynanasını hiç sevmezdi çocuğu oldu aynı kaynanası yüz hatları falan sanki onun çocuğu sizcede çok kötü bir durum değil mi

6 Cevaplar

0 oy
(7,920 puan) tarafından
Hiç bir anne yavrusuna bakarken aaa aynı şuna benziyor diye görmez bence ya ne bileyim ben yavrumu kimseye benzetemiyrm bana benziyor diyenler de var mesela ama yüzüne bakarken hiç kendim gelmiyorm aklıma :)
(13,308 puan) tarafından
Niye kız hiç mi? Ben benimkine bakıyorum bazen kaynanam surat bazen bakıyorum babam bazen babası bazen ben
tarafından
Kesinlikle katiliyorum ben de kizimi hic benzetemiyorum kimseye, tipki bana benzedigini soyluyolar ama ben bakinca sadece kizimi goruyorum:)
-Reklam-
0 oy
(7,622 puan) tarafından
Hayır değil allah öyle sevmis
0 oy
tarafından
İnsan bebeğini birine benzetebilir ister istemez benzetebilir elinde olan bir şey değil bu ama benim yavrum şuna benziyor diye soğuk soğuk düşüncelere girmesi anormal bir şey.
0 oy
(607 puan) tarafından
Gram sevmem kaynanayi , gorumceyi şükür çocuklarım ana baba :D bence alakası yok kaynanada farkında bana mı benziyor der arada , bende sorma derim 
0 oy
tarafından
Kötü Bi durum ama yapacak bişey yok saglıklı olsun da aman en önemlisi ama benim kızım aynı ben gören herkesde öyle dio

İlgili sorular

+4 oy
37 cevap 552 göst.
20 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Duyguu27 (4,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 827 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (538 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 338 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 597 göst.
28 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Amerikanbebesi (3,956 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,941 soru

23,686,671 cevap

310,638 kullanıcı

...