0 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Kızlar kızım sabah gayet iyiydi sabah 9 gibi arabada giderken kustu araba tuttu dedim sonra 2 defa tekrar kustu ama boş mideyle ilk kustugunda kahvaltıyı çıkarmıştı baya oldu eve geleli daha yeni uyurken tekrar kuscak gibi oldu bı damla kustu araba tutması bu kadar uzun sürermi kızlar limonu seviyor bı dilim limon vereyimmi rahatlatirmi midesini 23 aylık biseyde yemedi doğru düzgün bulantısı var galiba

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm araba tutmasina bi kaşik kekigi suyla icirebilsen iyi gelir
(3,101 puan) tarafından
İcmezki canım ya suyu bile zar zor içiyor deniyim gene ama
-Reklam-
0 oy
tarafından
anacim dönemeçli miydi yol? sarsila sarsila içi iyice maf olmuş mide bulantisina en iyi tuzlu zeytin 
(3,101 puan) tarafından
Evet canım dağ yolu diyim sen anla artık nasıl olacağını
tarafından
ayy kiyamam ya bişeyler yedir sen hepten boş mide fena olur
(3,101 puan) tarafından
Hiç bişey yemiyo canım şimdi sevdiği şeylerden çıkardım buzdolabından az soğuğu gitsin yedircem belki yer onlardan aç gezmesinde ne yerse kâr şuan
tarafından
ay isinmistir yedi mi kuzucuk bişiyler
(3,101 puan) tarafından
Yedi canım şükür meyvede koydum biraz önüne şuan onlarda da yiyor inşallah iyi olmuştur midesi
0 oy
tarafından
Biz de yzun yolda yada gün içinde arabayla çok dolanırsak kusarız ben de dahil..o yüzden ilaç içiyoruz çocuklara şurup içiyorum..10 saatlik yola gittik 2 kere içirdim yan etki uyku yapıyor zaten..ama gelirken de 12 sat sürdü yine içirdim eve 15 dk kala kustu kızım 24 aylık..hep böyle huyu var son dakikalara bırakır :)) karadeniz yolları çok dollanmalı virajlı oralarda pek birşey olmadı ama elimde hep poşet vardı.güneş de geçmiş olabilirr yada birşey yemediyse de olur
(3,101 puan) tarafından
Ben poşet tutmaya bile yetişemedim canım dizimde uyuyordu aniden kustu
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Limonu ver kuxum rahatlatır bende oğluma öyle yaparım 
(3,101 puan) tarafından
Şimdi şükür az bişey yedi meyve vermiştim eline onu yiyor bakalım bunlardan sonra inşallah kusması olmaz az karnına pek limon vermek istemedim asitli olduğundan midesini agritir diye
(5,331 puan) tarafından
İyi yapmışsın kuxum yolculukdan bu kadar etkileniyorsa yarabandı ile göbek deliğini kapat faydasını görürsün
(3,101 puan) tarafından
Daha 2 defa denk geldik canım ya birinde dönüş yolunda kusmustu bugünde giderken kustu bebek alışverişine gidiyordum bende uyku sersemi yanıma yedek kıyafette almayı unutmuşum nasıl perişan oldum son çare ordan ufak tefek kıyafet alıp giydirdim üstüne
(5,331 puan) tarafından
Her hata yeni bir deneyimdir  boşe ver geçmiş olsun
(3,101 puan) tarafından
Aynen öyle canım bundan sonra akşamdan hazirliycam kıyafetleri çantayı falan aklım başıma geldi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
19 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cerensmsk (437 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
17 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 245 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
18 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,772 soru

23,655,266 cevap