Kızlar ben balkon kapısını açar açmaz ****** üstüme koştu bende korkudan çığlık attım sonra duvara çıkmış elektrikli ile çektim toz torbasız kapının önüne koydum sorun şu ki kaşınıyorum sanki vücudumda geziyorlar savaştan çıkmışa döndüm evim hep toplu saçım başıma berbat durumda midem hala bulanıyor fobim var. Kertenkele kurbağa ve fare fobim var. Böyle olmasının sebebi ise tranva yaşamış olmam. 14 yaşımda köyde yaşarken evleri temizliklemek için dış kapıyı açtım. Amaç yaz ayı olduğu için ceyran yapsın dedim hava çok sıcaktı oruçtum. O arada evi temizlerken kurbağa girmiş içeri. Koltuğun altına. Ben yer yatağında yatıyordum gece 4 te uyku esnasında yatakta elime almışım kurbağayı sonra firlatirken uyandım çığlık çığlığa bağırınca evdeki herkes kendini dışarı attı en son babanem kırmızı donuyla koltuğun üstünde imdat diyordu. Bacakları tutmadığı için dışarı çıkmamıştı. Ben kurbağa diye bagirmadim sadece çığlık atınca bizimkiler bisey oldu sanmış. Kurbağayı dedem aldı çıkardı evden. 3 gün çamaşır suyuyla elimi yıkmaktan ellerim yara olmuştu. Aynı olay farede de oldu. Yer yatağı açmak için yüklükten döşek indirirken bir de baktım kocam fareyle burun buruna geldim yine kapı açıkti yaz olduğu için. Bağırıp kaçında evdeki herkeste arkamdan bağırıp kaçmaya başladı dışarı. Yine dedem çıkardı onuda. Kertenkele ise mutfak penceresine çok geliyordu. Sineklik vardı mutfak canımda yapışıp gitmiyorlardi tiksiniyordum. Ben hayvanlara zarar veremem ama çok tiksinirim elimde olmadan. Midem bulanıyor görünce. Hiç bir hayvana bile isteye dokunmadım bu zamana kadar. ****** beslenen evde bir bardak su dahi içemem. Bu benim hassas noktam sevmediğim için değil tranvalarim çok olduğu için ürküyorum. Kaşınıyorum nefesim kesiliyor sabahtan beri evi döktüm resmen bahar temizliği yapıyorum. Kısacası yükseklik kapalı alan fobisi gibi bir şey benimki.