0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından
Kızlar bebek doğunca hastaneye giderken altın takılacak ya hani , künye alınsa olur mu ? Yoksa künye buyunce mi alınır ? 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim oglusuma halası aldı doğduğunda ☺️ alınır niye alınmasın ki en güzel hediye bence☺️altın bozuluyo da kunyeye el gitmiyo kaliyo öyle hatıra olarak ❤️
(1,267 puan) tarafından
Doğunca çeyrek goturecegimize künye de goturebiliriz demi canım
tarafından
Evet cnm ☺️ görümcem öyle yaptı. Bizde adettir künye takılır ☺️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benim oğluma hem Benim babam hem dayısı birer tane künye hediye ettiler isimi yazılı dayısı 2 aylıkken gördüğünde hediye etti Benim babamda 1 haftalikken
(1,267 puan) tarafından
Anladım canım yani çeyrek altın goturecegimize künye alsak da olur demi
tarafından
Olur tabi neden olmasın yakininizsa
+1 oy
(12,589 puan) tarafından
Görümcem doğumda aldı ama 18 aylık hala takmıyorum çünkü eli ona gidiyor hep
(1,267 puan) tarafından
Yani takip takmama değil de hediye olarak almak abes kaçmıyor anladığım kadarıyla canım, mesela çeyrek altın takacagimiza künye alsak o da olur demi
(12,589 puan) tarafından
Olur açıkçası benim bu daha da hoşuma gitmişti şahane bir hatıra varlığı bile hoşuma gidiyor canım
0 oy
tarafından
Bizimki kayın babamın adı olucak bir erkek torunu daha var ama biz koyuyoruz bekliyorum onlardan:)
(1,267 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ediyorum
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Doğduğu gibi künye takilmasini uygun görmüyorum 
(1,267 puan) tarafından
Hediye olarak düşündüm ben takmak için değil de , hani çeyrek altın götürüyoruz ya onun yerine künye götürsek abes mi
(7,654 puan) tarafından
Ceyrek daha makbule geçer
0 oy
(326 puan) tarafından
Valla doğduğu gibi alınır ama size kalmış ne zaman isterseniz alabilirsinizde 
(1,267 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canim
0 oy
tarafından
Bebek doğunca hastanede altın mı takılıyormuş canım jiç duymadım bizde eve görmeye gelince takılır altın
(1,267 puan) tarafından
Yani görmeye geliyorlar ya bebeği hastaneye o zaman çeyrek falan takıyorlar hatta, hani onun yerine künye alınsa nolur ki
0 oy
(16,900 puan) tarafından
Biz gümüş yaptırdık 1 ay olacak nerdeyse kizim 2 bucuk yaşında oglum 1 buçuk yasinda ikisi takıyor su an
(1,267 puan) tarafından
Hemen doğunca takılmaz ama hediye olarak getirdiklerinde abes kaçmaz demi mesela benim annem künye getirse abes mi olur
(16,900 puan) tarafından
Kunye getirse abes olmaz ama hemen takma. Bebekler cok hareketli olur yüzüne gözüne zarar verebilir
0 oy
(759 puan) tarafından
6 aylıkken taktım şuan 14 aylık hala kolunda oglumjn
(1,267 puan) tarafından
Doğunca takmicam da hediye olarak düşündüm yani çeyrek takacagima mesela künye götürsem
(759 puan) tarafından
Künye ben çok seviyorum severek taktım oğluma sen bilirsin kuzum
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Annem doğum gününde aldı 
(1,267 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ediyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 195 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 373 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Damlacn (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
1 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nuraydnn (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 129 göst.
16 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu

403,759 soru

12,096,380 cevap

36,399 kullanıcı

...