Canım bence biraz bekle ki kızında biraz büyüyüp dediklerini anlasın. Benim 2 çocuğumun arası 4 yıl 2 ay. Şu an oğlum 4 yaş 3 aylık . Kızım da 47 günlük Çok şükür oğlumun fazla zorluğu Yok ama kızım küçük olduğu için onun zorluğu var. İşlerimi geç bitiriyorum geç yemek yiyorum geç duşa giriyorum gün içinde hep bı tempo halinde bebekle ilgileniyorum . Tabi ki senin kararın hayırlısı ne zamansa olur. Ama bn bu yaş aralığından yanayım. Oğlum ben dustayken kardeşinin beşiğini sallıyor ☺️ yardım ediyor bana . 3. Yü de düşünürsem yine 4 yaş koyarım araya. Seninde hakkında hayırlısı olsun .
2 yil yine zorluk yaşarsın belki onu bile yasamayabilirsin ama yine huzura kavuşursun.
Hayatım alt üst oldu derken bir bakmışsın altı üstünden daha güzel)Bence çok düsünmeye gerek yok 3 sene sonrada dogsa o düzen yine değişecek en azından beraber büyürler
İkinciye kazayla hamile kaldım Allah nasip ederse 1 2 haftaya dogururum oglumla aralarında tam 15 bucuk 16 ay olmuş oluyo ama hiç bi zaman naparim diye düşünmedim çünkü rahata alıssaydim sonra ikinciyi isteseydim daha cok zorlanırdim belkide uzunca bi süre istemezdim buna eminim..doğumdan sonra illaki zorlanirim belki yıpranırim ama Rabbim verdiyse kolaylığını da verir elbet..ennnn fazla 1 sene zorluğunu yaşarım sonra rahata ererim bu kadar da olsun artık yani buda benim bakış açım herkesinki farklıdır kimi 2 sene kimi 5 sene ara olsun ister ama ben kazaylada olsa pes pese olduğuna çok sevindim sonra o irademi kaybederdim kendimi biliyorum çünkü benim oglumda aynı senin minnos gibi balkona çıkıp çocuklara bakiyo bende senin gibi onunla oynuyorum sagolsun babası da oynuyo gezdiriyo falan ama yalnız da olmuyo ya kardeş iyidir yani eğer kendini hazır hissediyosan bence ikinciyi yapmanın zamanı gelmiş çünkü sen hamile kalıp doğurana kadar kızın 3 yaşına gelir bence 3 yaş gayet ideal bi yaş..Rabbim yine de hakkında hayırlı olanını nasip etsin inşallah
1,490,033 soru
24,352,430 cevap
346,544 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın