0 oy
449 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,453 puan) tarafından

Dün post açtım oğlum aç geziyor dili yara boğazı şiş diye sabah kalktım kara dut pekmezi aramaya elimde çocukla hani bakamıyorum ya yavrum aç diye bende yemek yemiyorum kendi ise eğitim için gittiği yerde saatinde yemek yiyor saatinde uyuyor saatinde kalkıyor gelemiyor biliyorum ama bana lafları çok ağır kaç gece uykusuz tek başıma acilde yavruma ben istemiydim yavrum hasta olsun gözüm gibi bakiodum noldu bilmiyorum :(

11 Cevaplar

+2 oy
(147,988 puan) tarafından
totolari yiyosa kendileri dogurup baksin havaya konusmasi kolay
(2,453 puan) tarafından
Hiç sorma kuzum oğlum ağlıyor ben ağlıyorum kayinim saolsun ikidir acile götürüyor ama o kadar tek başıma napcami bilmiyorum önüne ne koysam ağlıyor aç bildiğin yavrum aç kendi de orda sen bir çocuğa bile bakamion bir gelim gorcen falan zaten mahvoldum üstüne bu pislik :(
-Reklam-
+1 oy
(1,739 puan) tarafından
Gelsin baksin o zaman cocuk bir tek senin mi müşterek bakilır . Allahım yurdumun kadinlari erkeklere evlat yükü cektirmeden bedavaya baba ediyor  .  Tabiki istemezsin yavrunun hasta olmasini bunca salgin var. Seni teksin diye sakinlestirmek yerine bakici gibi azarliyor mu 
0 oy
(14,939 puan) tarafından
Çocuk bu canım dönem dönem hasta olabilirler. Eşin laf söyleyeceğine yardımcı olsun beraber yapın. 
(2,453 puan) tarafından
Kuzum eğitime gitti mecburi ama telefon da lafları beni çok üzüyor
(14,939 puan) tarafından
Söyleme sende gelene kadar düzelir nasıl olsa çocuk. Yani şundan dolayı söyleme diyorum acillik bir durum olmadığı sürece eğer kalbini kiriyorsa söyleme ha acil bir durum olduğunda tabiki hakkı
0 oy
(2,841 puan) tarafından
Burda uzulecegine o laflari kocanin agzina bi guzel tik 

Tik ki birdaha saçma sapan konuşamasin uzulmek sadexe seni yipratir birazda eşin uzulsun gerizekilar hepsi 
0 oy
(44 puan) tarafından
Babalar anlamaz zaten birak o baksin
0 oy
tarafından
At tepesine kendi baksın bakalım nasıl bakıyor
0 oy
(4,691 puan) tarafından
Çocuk bakmak kolay değil canım hasta olmasıda çok normal bakamamakla alakası yok hiç takılı kalma üzme kendini 
0 oy
tarafından
Hoşşşt deseydin zaten çoğu herifler böyle çocuk hasta olduğu zaman sanki anne hasta etmiş gibi anneye yüklenirler oysa ki kendilerinin gram hayrı olmaz
0 oy
(1,896 puan) tarafından

Eşim bana öyle demez ama deme ihtimal ine karşı herzaman onu suçlarım işte sen dondurma aldın kardeşin buz yedirdi felan diye oda evet ya off der:D

0 oy
(6,680 puan) tarafından
Canim benim kizimda oglumda 4ay once boyle oldu bogazi agzi dil damak her yeri yara doktu doktor ne ilac yazdiysa gecmedi..daha sora eczaci nistatin diye bi hap verdi once dislerini fircalasin daha sora hapi ezerek toz haline getir agzina dok 2gune hic bir seyi kalmayacak..

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 935 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 473 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 332 göst.
9 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde fatos18 (1,873 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 423 göst.