0 oy
222 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (888 puan) tarafından
Herkese günaydın hayırlı haftalar hayırlı sabahlar geven gün mağazada kıyafet deniyordum göbeğim.var tabi bir tane hanım efendi dediki .. hamilemisiniz?hayır  dedim abla 2 tane oğlum var onlardan bna kalan karın malesefki aslında aşırı bi kilom yok sadece arada kaçamaklarim olduğu için tam anlamıyla yapmadigm için  veremiyorum kendimede çok kızıyorum üzülüyorum :( ama durum tam olarak böyle. Kizlar... yani son olarak bi 7 kilo vermem lazım ve Allah kahretsin ki aşure Ay i geliyor birde inciri ben çok severim ondada şeker çok kendime aşırı derecede kızıyorum sende bu kafa varken bi cacık olmaz Diyorum evde normalde leslie yapıyordum 10 gündür onada ara verdim bu gün tekrar basliycam ya Allah bismillah diyerek eylül sonuna kadar 64 kilo flan olmak istiyorm diyetisyenle 8 kilo vermiştim bi azimle birdaha başlamam lazım yağdan verdiğim için 68 flan duruyorum kilom 70 bu arada haydii gelsin motive ve fikirlerrr nott:emzirenn Anneyimm

4 Cevaplar

0 oy
(2,703 puan) tarafından
Bende diyetisyenle 10 kilo verdim 58 oldum ama boyum kisa 157 o yuzden halaa kilolu duruyorum 8 9 kilo daha vermem lazim ama kilom durdu gitmiyooo
(888 puan) tarafından
Ahh be kuzum benim boyumda 1.58 ama gel gorki kilom da bu ben ölim o zaman
(2,703 puan) tarafından
Ben 2 kez sezerzan oldum karnim çok pis kaldi bide kollarim bacaklarim çok kilolu o yuzden vermem lazim iste
(888 puan) tarafından
Aynı bende senin gibiyim kuzum
-Reklam-
0 oy
(44 puan) tarafından
Allah kabul etsin
(888 puan) tarafından
Hay canını sevdigim saolasin
0 oy
tarafından
Ben rejime.girdigim zaman ölümüne giriyorum .. bı on hun önce rejime başladım o zaman 73 tüm şuan dün tartıldım 68 olmuşum .... 
tarafından
Sadece hırs yap .. bizim düğün var mesela ben ona hırs yaptım:))) ...
Dün eski kıyafetlerinden birini giydim bekarlık .. ya içine o  kadar rahat girdim ki  anlatamam o kadar mutlu oldum mesela seninde varsa öyle kıyafetin şimdi dene bak oluyor mu olmuuor mu yad austund wnasil duruyor .. gözünün önüne köy mesela onu girdukce daha çok hırs yaparsin
(888 puan) tarafından
Canım çok güzel.yazmışsınız benimde oğlumun doğum günü var eylül onu galiba ona hırs yapcam gibii
tarafından
Yaaa nice sağlıklı mutlu huzurlu yılları olsun inseallah ... Ve o günün kraliçesi sen olacaksin onu düşün :)))
(888 puan) tarafından
Ama adet zamanım geliyor canım çok tatlı istiyor
tarafından
Kuzum ben detox suyu kullaniyirum tatlı isteğim hiç kalmadı ..
0 oy
tarafından
Allah kabul etsin :) 
(888 puan) tarafından
Saol canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 141 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde canevlat (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 226 göst.
16 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 296 göst.
19 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 263 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Smsnur (129 puan) tarafından soruldu

410,138 soru

12,332,086 cevap

39,254 kullanıcı

Kategoriler

...