0 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde (925 puan) tarafından
Maddi açıdan sıkıntıdayiz eşim işsiz kizimiz var bide yani uzun lafın kısası evde yapabileceğim paketleme gibi iş varmı kargoyla şehirlere gönderilen paketleme işleri de  var diyorlar bilginiz varmi

10 Cevaplar

+1 oy
(6,513 puan) tarafından
Nerde otryırusnz
(925 puan) tarafından
Ağrı da cnm
(6,513 puan) tarafından
Bnde ağrlıyım cnm hangı mahalde sın kurslar var katılablirsn aylık 500 yada 700 arkadaşım bi ara duruma koymuştu ağrıda dye ama ben istanbul dayım şuan sen hangı mahallede sın
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Örgü yapıp satabilirsin elin yatkınsa amigurumi yapabilirsin 
tarafından
Bende dicektim daha
(925 puan) tarafından
Cnm yok asla el becerim yani örgü falan öyle şeyler yapamam
tarafından
Oyle deme canim bir dene zamanla ogrenirsin belkide
+1 oy
(1,896 puan) tarafından
Bende istiyorum iş ama internetteki siteler dolandırıcı yakınımda da kimse yok malesef
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Artık eskisi gibi evde paketleme işi bulunmuyor olanlar da dolandırci nette gördüğüne hemen tıklama.  Makalehizmeti diye bi sayfa var orda makale yazip para kazaniosun.  Istersen bak Bekarken çok yazdım para kazandım yazmayı da sevdiğim için 
(1,453 puan) tarafından
Ya tabi kelime dağarcığına kalmış bisey herkes yapar mu bende bilemiyorum
(1,453 puan) tarafından
Canım kaç sene önce yaziodum ben şuan yazmıyorum mutlaka fiyatlar da değişiklik olmuştur.  Mesela konu başlıkları var diyelim ki başlık okey nasıl oynanır? 100 kelime ile yazim hatası olmadan nokta virgül bunlara dikkatte alarak yaz diyor 50 kuruş diyelim yazdığın gönderdin eğer hatasız yazdıysan onayliolar ve 50 kurus hesabında duruyor . Her gün her saat yazabiliosun devamlı aktif orası sürekli konu başlıkları var . Ne kadar kazanmak da sana bağlı ne kadar çok yazarsan o kadar çok kazanırsın.
(84 puan) tarafından
Merhaba.. şimdi baktım siteye de güvenilir mi hesap no falan istiyor çünkü. Siz oradan para kazandınız mi nasıl oluyor biraz açıklarsanız sevinirim
(1,453 puan) tarafından
Evet canım Bekarken hep yazdım para kazandım ben ordan.  Hesap no istemesinin sebebi yazı yazacaksınız onaylanırsa ayın belirli günlerinde hesabınıza para yatacak . Bilmediifm guvenimeyen bi iş site olsa asla solemem zaten bizzat kendim seneler önce yazdım para kazandım
(84 puan) tarafından
Ben de yazmayı severim o yüzden sordum. Bakicam inşallah ben de kazanırım çok teşekkürler bu arada bu fikir için :)
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Ben farmasi yapıyorum cok şükür kazanıyorum da
(925 puan) tarafından
Ama cnm çevre gerek bn evimde tek başıma farmaside napabilirim
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Eski komşularım kutu yapıyorlardı kuyumcu kutusu bi kuyumcularla konuş istersen 
(925 puan) tarafından
Cnm nsl yani burası çok küçük bir şehir burda olmaz bnde başka şehirlerde kargoyla gönderim yapıyorlar belki bilen vardır diye yazdim
(4,656 puan) tarafından
Kuzum göndermezler öyle yaptıran kişi getirip bırakıyordu yapılanları alıp gidiyordu binada 3 ev yapıyordu ıstanbuldayim ben
(925 puan) tarafından
Anladım cnm napicam hiç bilmiyorum
(4,656 puan) tarafından
Pazarcilara koyle takıda yapabilirsin toptan çorap terlik alıp satabilirsin toptancılara uygun oluyor iç çamaşırında iyi para var
0 oy
(925 puan) tarafından
Post yukarı çık
0 oy
(925 puan) tarafından
Post yukarıya
0 oy
(164,065 puan) tarafından
Valla orgu falan uzun is ama en cabuk olani pasta borek isi
(925 puan) tarafından
Cnm yapıp nereye saticsm ki pasta falan
(164,065 puan) tarafından
annem.cok yapti o isi mesela tanidik eczanemiz vardi eczaciya yapardi aile hekimimize sarma poagac kurabiye falan yapardi seninde varsa tanidigin dr hemsire eczaci bi konus mutlaka alan isteyen olur
0 oy
(925 puan) tarafından
Postt yukarı cikkkk

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 256 göst.
20 Eylül 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Cicikiii (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 261 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (2,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hlal (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,390 göst.

Kategoriler

1,492,959 soru

24,394,031 cevap

349,547 kullanıcı