0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi

Şimdi bir çok kişi eleştirecek. Ama ben isteyenler için yazıyorum. Kimseyi mecbur kılmıyoruz. 65 günlük bir bebişim var Bebişi olan annelerin Hem bu koronanın verdiği kısıtlama hemde bebekli annelerin sosyal hayattan bir nebze kopup kendini yalnız hissettiği bu süreçte konuşacağı insanlara ihtiyacı oluyor. Helede bu aynı şeyleri yaşayan annelerse biraz bizi rahatlatabilir diye düşündüm. Herkes birbirinin ttecrübelerinde faydalanabilir. :) whatsapp grubu kurmak istememdeki amaç ve gayem budur. İsteyenler mesaj atabilir veya cevap yazabilirler. Sevgilerimle :)

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(2,793 puan) tarafından
Burda kimse kimseye numarasını vermez bacım bu delilik olur tanımadığın etmediğin insana numara vermek yani
(2 puan) tarafından
Burda amaç aynı değil mi çoğu yeni anne ve sorularını sorup cevaplar veriyor. Kimse zorunda değil ki :) isteyen olursa diye düşündüm ama belli ki benim gibi düşünen yok :) herkes sadece acımasızca eleştirir olmuş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Grupuumuz vardı dağıldı sen kur benide al
(2,979 puan) tarafından
Kız deli misin sen
0 oy
(14,164 puan) tarafından
5 dk önce üye olmuşsun niye hemen böyle bir şey istedin 
(15,936 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bebek bolumundede  aynı paylaşımı yaptii bilemedimmmm......
(2 puan) tarafından
2 aydır takip ediyorumda yeni üye oldum. Bebişten anca anca fırsat oluyor
(15,936 puan) tarafından
Bende 7 aydır burdayım Watsapp grubu kurmayı hiç düşünmedim nedense..,
(2 puan) tarafından
Hanımefendi siz düşünmediniz diye benim düşünmem suç mu ? Bu post isteyenler için açıldı neden eleştiri yapmak için yazıyorsunuz. Nasıl bir menfaatim olabilir bu durumdan. Lütfen imalarınıza dikkat edin. Bu kadar kötü niyetli olmayın.
(15,936 puan) tarafından
Peki baş üstüne.........
(2 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar
tarafından
Canım yanlış anlama yeni geleni erkek zannediyor z  ondan
(2 puan) tarafından
İnstagram hesabım @busradenizcelik :) isteyen olursa ekleyebilir bellirli bir sayıya ulaşıncada grubu kuracağız :) teşekkür ederim direkt yargılamadığınız için
(2 puan) tarafından
Merhaba instagram hesabıma yazarsanız sevinirim :)
(14,164 puan) tarafından
Yeni geleni erkek zanneden yok kendi adıma söylüyorum ama telefon numarası olayı biraz güven ister haksız mıyım? Instagram falan desen yine neyse ama numara deyince direk yanlış anlaşılıyor hele bu zamanda
tarafından
Doğru diyosn valla
(313 puan) tarafından
bence numarasını vermek istemeyen girmez zaten tartışmaya gerek yok diyet grupları kuruyorlar mesela onlar gibi güzel olabilir beni hiç rahatsız eden olmadı daha numaramdan herkesin kendi kararı tabi :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 241 göst.
0 oy
2 cevap 48 göst.
0 oy
0 cevap 20 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kedimekimm (630 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
7 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Asena.38 (28 puan) tarafından soruldu

411,055 soru

12,372,792 cevap

42,539 kullanıcı

Kategoriler

...