Kizlar 33 . Haftya girdik artij bebegimin hareketleri o kadar sert ve belirgin ki resmen elimi koyunca elume kolumu bacagimi bilmem ama tas gibi geliyor ve ona dokunmus gibhi oluyorum canim oglum cok heycanliyim ona kavusmayi iple cekiyorummm ♡♡♡♡ sizde durumlar nedir :))
Maşallah maşallah Allah nazardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bizde öyleyiz. İncecik bir deri var sadece aramızda ❤
Bizde 33 haftaligiz bende artk elini kolunu hissediyorm ayaklari var sag tarafimda bole arada cikartyo seviyorum hemen.cekiyo cok guzel aksama kadar oynuyorz:) 3 4 hafta sonra kucagimda olacak insallah
23. Haftadayım, saklambaç oynuyorum sıkıldıkça. O beni bulamıyor bazen ama ben onu buluyorum :)))
Maşallah canm bizde 29 haftalık olduk ben de her yeni haftaya girdimzde biraz daha büyüdük die seviniyorum
Bizde 35 haftaya girecegiz bir kac gun sonra dedigin gibi canim o kadar guzel bi his ki disardan da goruluyor hareketleri bazen ne yapiyor bilmiyorum acitiyor guluyorum ben de cok seviyorum Rabbim saglikli sihhtali kucagimiza almayi nasip etsin insallah bebeklerimiz
Maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah tatlım benim de 11 haftalık o duyguyu tatmayı çok isterim darısı başıma inşallah aminnnnnnnnn
Benim bebegim daha cok kucuk 10.haftadayim ben de bu gunleri sabirsizlikla bekliyorum saglikla kucaginiza alirsiniz umarim
Bizde bugun 32+1olduk canm ayni bizdede sert bide o vurdugu yer sisyo acayip bende hmen elimi koyuyom geri inyo sislik cok guzel bi duygu ya allah herkese tattirsin bu duyguyu
Bizde 33 haftalik olduk oglumla:-)bu hafta kontorlumuz var.bir ay oldu gideli bakalim neler olmus bir ayda merak ediyorum:-)))kilosunu filan..
1,486,583 soru
24,302,949 cevap
344,158 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın