0 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (98 puan) tarafından
Kızlar bu gün aşı yaptırdım benim gibi aşıdan korkanlar için yazıyorum bunu . Çok acımasını kusmayı baş dönmesini falan bekledim şükür ki hiçbir sıkıntım olmadı . Kolum dahi ağırladı şükürler olsun ama yaptırmadan çok dua ettim ... Bebişimin hareketleride çok iyi şükürler olsun 1. Dozu oldum bizde sıkıntı ağrı sızı yan etki yok şükür ...

4 Cevaplar

0 oy
(9,100 puan) tarafından
Şifa olsuuun sana da bebişine de :) 
(9,100 puan) tarafından
Aynen sana katılıyorum. Hamilelikte de yaptırırdım da zaten aşı sıram geldiğinde doğum yaklaşmıştı. Ağrım sancım çoktu. Bir de aşının ağrısı derdiyle uğraşmayaym diye olmadım. İnşallah ilk fırsatta olucam ben de. Dediğiniz gibi pandemi aşıdan daha kötü ve korkunç
(98 puan) tarafından
Bende çok tereddüt ettim sonuçta evlat ama daha iyi olacak bu şekilde diye düşünüyorum . Süttende antikor geçiyormuş aşı olunca . Kovid olunca 2 3 ay emzirilmiyormuş bebişler :(
(9,100 puan) tarafından
Burda bir komşumuz tam doğum arefesinde covid oldu. Doğuma covidli olarak girdi. Bebeği küveze aldılar baya. Sonra tam bebeği anneye veriyolardı bu sefer anneyi yoğun bakıma aldılar. Bir ayın sonunda belki kavuştu yavrusuna. Tedbirli olmak lazım :(
(98 puan) tarafından
Aynen canım aşının çocuklara kanıtlanmış bir zararı yok . Herşey evlatlarımız için sonuçta.
(9,100 puan) tarafından
Aynen öyle.
-Reklam-
0 oy
(252 puan) tarafından
Hamilelere asi yapıyolar mi ya 
(98 puan) tarafından
Yapıyorlar canım bebek antikorlu doğuyor diyorlar . Hamilelikte riskli grupta olduğumuz için yaptırmak önemli . Bence .  Çünkü hamile olup yakalananların ölüm riski artıyormuş malesefki.
(8,443 puan) tarafından
Korktum şimdi yarın doğumum var inşallah covid olmadan geliriz evimize.
(98 puan) tarafından
Yok korkma dua et valla bende aşı yaptırırken çok korktum inan ama cesaret etmem gerekiyordu.  Emzirirken olursanda antikor geçiyor bebeğine yaptır mutlaka
0 oy
(8,443 puan) tarafından
Ben hamileyim korkuma asi olmadım kız hemde yapmiyolar die biliyordm Çarşamba doğurucam;)
(98 puan) tarafından
Yok canım tam tersine yaptırmak bebek içinde yararlı antikorlu doğuyor . 39 haftasında 36 haftasında kovide yakalanıp hem bebek hem anne ölüyor malesef ki çok olan birşeymiş malesefki . Yada hastaneden kapa biliyor muşsunuz bebekte aynı şekilde . Aşıyı yaptırınca sıkıntı olmuyor ki birden fazla doktora danışarak yaptırdım araştırdım
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun

(98 puan) tarafından
Teşekkürler:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 130 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,462 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kebelekk2 (80 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 44 göst.

412,840 soru

12,429,745 cevap

45,632 kullanıcı

Kategoriler

...