0 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar bu soruyu tabletten paylaşıyorum telim elimden alındı . Eşim bana seni oldurcem dio tuvalete kilitledim kendimi yardım :(( çocuğum içerde :( 

Konu sen bana yabasmiyosun beni itiyosundan başladı bana sen siskosun boyun kısa senden güzeli var dedi tartışma başladı şuan hayatı tehlikem var :(
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
kız anam bu saate kadar tartışma sürdü mü ne bileyim Kades var onu indir ölüm tehdidin varsa 155i araman için hatta gerek yok hat olmadığı yerde de arayabilirsin
-Reklam-
0 oy
(60 puan) tarafından
Burdan cikamiyorum zarar vericek bana :(
(273 puan) tarafından
Iyi de polisi arasana buraya yazana kadar burdakiler npacaklar
0 oy
tarafından
E buraya yazacağıma polisi arasana canim
(60 puan) tarafından
Tel yokkkkk
tarafından
Buraya nasıl yaziyosun
(60 puan) tarafından
Tablet var şuan bende nasıl çağırabilir in polis fikir
tarafından
KADES indir direk polis geliyor
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Kadesi indir polis gelir o zaman 
(9,611 puan) tarafından
İndir bilgilerini gir butona bas polis hemen geliyo
(60 puan) tarafından
Tamamdir çok sağol Allah razı olsun hemen indiriyorum
(9,611 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun inşallah kurtulursun
(60 puan) tarafından
İns cnm
(9,611 puan) tarafından
Hadi vakit kaybetme hallet onu
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Adresini yaz biz arayalım

Yada kades indir. Özelden yazabilirsin. 
0 oy
(815 puan) tarafından
Canım kades diye bir uygulama duymuştum yanında telefon yoksa onu indir tablete yardım butonuna basınca  emniyetten geliyorlarmış hemen reklamlar da görmüştüm aklıma sadece bu geldi eğer ki telefona ulaşma imkanın varsa direk polisi ara Allah yardımcın olsun 
(60 puan) tarafından
Tamam cnm Allah razı olsun
0 oy
(1,711 puan) tarafından
Kapıdan çık komşuların ziline bas bağır çağır
0 oy
tarafından
Tablete kades i indir hemen polis cagir ordan hic bekleme hemen cagir
0 oy
tarafından
adres ver biz ariyalim cnm
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Naptin geldimi polis merak ettim canim Allah yardimcin olsun bide polis ara siyorlar telefonum yok dedigin halde nasil okuyorlar anlamiyorum insalari 
tarafından
Bende merak ettim günah yaaa kadina inşallah iyidir durumu
(273 puan) tarafından
Iyi de canım polisi araman için hat olmasına gerek yok ki
(314 puan) tarafından
Bunu herkes bilmiyor ama ben bile şimdi daha yeni sizden öğrendim böyle birşeyin olduğunu yani insanlar bilmeye bilir canım
0 oy
tarafından
ne yaptı acaba merak ettim
0 oy
(164,037 puan) tarafından
Sen bama hic inandirici gelmiyon buraya bunlari yazcana 155 arayabilirdin
(926 puan) tarafından
Kız bende öyle düşündüm de tabletten girmiş bazı tabletlerde arama özelliği yokki kadesi indir dediler  tamam dedi de sonra sesi kesildi
Iyude bacim dil bilmedigi bi ulkede degilki cama cikip bi bagirsa aninda polisi arar herkez dag basinda degil yani kocam beni oldurmek icin beklerken ben burda post acmam akla gelmez
(926 puan) tarafından
Kimse kimseye yardım etmiyor ki artık kadını döverken izliyorlar öldürürken videoya çekiyorlar tuvalete kilitlemis kendini cikamiyormus bende merak ettim valla gerçek midir yalan mı noldu
Valla yardim etmeseler bile polisi arayanlar var daha dun eskisehirde carsida kari koca kavga ediyodu millet gozumun onunde adami ayirdilar polis cagirdilar herkez cok duyarli artik
(926 puan) tarafından
Helal olsun valla öyle duyarlı insanlara keşke herkes böyle olsa
0 oy
tarafından
İyi misin ne yaptın? 
(361 puan) tarafından
Bende okudum şimdi:) bence sonuç nasıl kekledim bunlari
(2,203 puan) tarafından
Tuvalete kaçarken dur tableti alayım da bebek bakımdan sorayim dedi herhalde. Çok enteresan.
(361 puan) tarafından
Saçmalık olmuş birde buraya yazacak kadar nasil.eli ayağı titrememis ben olsam korkudan zaten bayılırım orda ne tableti açıp şifreyi girip herkese cevap yetiştirecegim birde

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,512 soru

24,372,278 cevap

348,110 kullanıcı

...