Saat 1 de eve geldi geldiğinde motorun üstünde arkadaşı da vardı kadın ve kızını bekledim ama gelip gecmediler arkadaşını evine bıraktı bizim hemen yukarımızda oturuyor hemen geri geldi yukarı cıktı oturdum gel otur konuşalım dedim oturdu ne oldu dedi ben yapamıyorum şüpheyle bu evde kalamıyorum dedim ne şüphesi ne diyorsun dedi evet dedim kadınla kızı gitti 20 dk sonra sen gittin kim olsa yanlış düşünür dedim bağırdı sen ne diyorsun kendine gel kadın annme yaşında kızı kocasından boşanmamış bile bana nasıl böyle yakıştırmalar yapıyorsun dedi kusura bakma sen kendini bu hale getiriyorsun dedim kızımı kucağına aldım diğer odaya gittim izin vermedi cocuğu bırakıp gittim geldi lütfen böyle yapma hamilesin kendine zarar veriyorsun dedi bende sen bizi düşünmüyorsan ben ne yapayım dedim yemin etti arkadaşım aradı onu almaya gittim istersen cocuğu arıyayım dedi sana güvenmiyorum dedim tabi bunları konuşurken cok kötü ağlıyordum sonra kendimden gecmişim gözümü actiğimda eşimde sarılmış ağlıyordu söz veriyorum bundan sonra dışarı Bile cıkmıyacam yetet ki böyle şeyler düşünme dedi git dedim uyu tmm sen bebeğin yanında uyu ben burada uyurum dedi kızımın yanına geldim sabah baktım oda yanımızda işe giderken üstümüzü örtmüş baktım kızını öptü sonra geldi beni öptü gitti hala konuşmuyorum