0 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Saat 1 de eve geldi geldiğinde motorun üstünde arkadaşı da vardı kadın ve kızını bekledim ama gelip gecmediler arkadaşını evine bıraktı bizim hemen yukarımızda oturuyor hemen geri geldi yukarı cıktı  oturdum gel otur konuşalım dedim oturdu ne oldu dedi ben yapamıyorum şüpheyle bu evde kalamıyorum dedim ne şüphesi ne diyorsun dedi evet dedim kadınla kızı gitti 20 dk sonra sen gittin kim olsa yanlış düşünür dedim bağırdı sen ne diyorsun kendine gel kadın annme yaşında kızı kocasından boşanmamış bile bana nasıl böyle yakıştırmalar yapıyorsun dedi kusura bakma sen kendini bu hale getiriyorsun dedim kızımı kucağına aldım diğer odaya gittim izin vermedi cocuğu bırakıp gittim geldi lütfen böyle yapma hamilesin kendine zarar veriyorsun dedi bende sen bizi düşünmüyorsan ben ne yapayım dedim yemin etti arkadaşım aradı onu almaya gittim istersen cocuğu arıyayım dedi sana güvenmiyorum dedim tabi bunları konuşurken cok kötü ağlıyordum sonra kendimden gecmişim gözümü actiğimda eşimde sarılmış ağlıyordu söz veriyorum bundan sonra dışarı Bile cıkmıyacam yetet ki böyle şeyler düşünme dedi git dedim uyu tmm sen bebeğin yanında uyu ben burada uyurum dedi kızımın yanına geldim sabah baktım oda yanımızda işe giderken üstümüzü örtmüş baktım kızını öptü sonra geldi beni öptü gitti hala konuşmuyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(14,164 puan) tarafından
Sen niye eşinden bu kadar şüpheleniyorsun önceden bir olay mı oldu yoksa paranoyak mısın 
(1,264 puan) tarafından
Ya bu kadın niyetini bozmuş daha önce kadınla bir olay yaşadım ondan paranoyak falan değilim
(14,164 puan) tarafından
Kadın başka gözle mı bakıyor kocana
(1,264 puan) tarafından
Kızı İcin bakıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Erkeklerin aklıda böyle şeyleri yaptıktan sonra başına geliyor, ha belki niyeti iyi ama sizi ihmal etmesi yanlış
(1,264 puan) tarafından
Bunu görmesi İcin bunu yaşamamız lazımdı
tarafından
İyi yapmışsın kız boşver, hele uyansın bende iyi demicem zaten benimkine
(1,264 puan) tarafından
Allah kimsenin yuvasını bozmasın inşallah
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Olsun korktu bak uzatma bence. Gözün açık olsun hep ama bunu ona yansıtma ki gizlemesin biseyi 
(1,264 puan) tarafından
Öyle yapıcam güvenim kırıldı
0 oy
(61 puan) tarafından
Önceden aldatma gbi bisey olmadıysa bu kadar fazla kafana takma cnm . Hamilelikte hormonlardan dolayı biraz dha duygusal olup herseyi kafaya takabilirsin.  Ben hamilelikte lohusalikta o kadar kötüydümki herseye ağlardım. Arkadaşlarının yanına gitmesini hiç istemezdim.  Telefondan oyun bile oynasa bırak oynama bnmle ilgilen derdim . Simdi o hallerim aklıma geldikçe gülüyorum.  Dediğim gbi eğer Önceden bi aldatma fln olmadıysa küsme eşine onada yazık 
(1,264 puan) tarafından
Cok şükür olmadı bende bazen hamileliğe bağlıyorum
0 oy
(6,966 puan) tarafından
Canım öncesinde yanlış birşeyini yakalamadıysan bu kadar şüphe etmen çok yanlış zamanla kocan yapmicaksa da yapar olacak hamilelikten olabilir dikkat et kendini sakinleştir çokta uzatma derim 
(1,264 puan) tarafından
Önceden bişey yapmadı cok şükür ama buradaki insanlar o kadar kötü ki
(6,966 puan) tarafından
Valla canım buraya katılana kadar kocamdan gram şüphe duymazken burdan sonra aklıma herşey geliyor sende haklısın ama ben kendime kocanı sen tanıyorsun aklına herşeyi getirme diyorum yoksa yan yana bile yatamam
(1,264 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(173 puan) tarafından
Madem o kadar pisler keske tasinabilsen oradan 
(1,264 puan) tarafından
Taşınıcaz canım
(173 puan) tarafından
Cok iyi logusalik daha hassas bir dönem Sizin icin oyi olur
0 oy
tarafından
Tamam bence de daha uzatma kimisi way sen bana guwenmiyosun der ortaligi atese verir adam sakin yaklasmis. Gozun acik olsun ama olayi buyutup huzurunu daha cok kacirma derim
(1,264 puan) tarafından
İşe gittiğinden beri 4 defa görüntülü aradı evi terk edeceğimi düşünüyor

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,254 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mirac07 (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kuzey19 (419 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 543 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu