0 oy
143 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar bizim bir kuluçka makinemiz var letgoya koyduk adamın biri dolap üzerinden alayım güvensizlik olmasın demiş. Nasıl oluyor para nasıl alınıyor paket nasıl gönderiliyor dolap üzerinden bilgi verebilir misiniz?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dolap uygulaması kullanmasını biliyorum 
tarafından
Biz paketi nasıl gönderiyoruz karşı taraf parayı nasıl gönderiyor
tarafından
İlk önce dolap uygulamasına yüklüyoruz kuluçka makinesini daha sonra büyük boy ürünü seçip satıcağın fiyattan yüklüyoruz alıcı öder kısmı ve satıcı öder kısmı var cnm
tarafından
Ürünü istediğin kargoya verebilirsin cnm yurt içi mng kargo aras kargo sürat ve PTT kargo cnm ücret dolap hesabına yatıyor cnm
tarafından
Peki alıcı parayı ödememe ihtimali var mı?
tarafından
Alıcı ödeme yani kargoyu alıcı ödüyor daha fazla kargo ücreti yansıyor karşı tarafa cnm
-Reklam-
0 oy
(3,050 puan) tarafından
Dolaba yüklüyorsun. Adamda oradan aliyor. Sen kargoya veriyorsun. O da eline ulastiktan sonra ürün elime ulasti para aktarilsin diye tikliyor. Para senin hesabina geliyor
tarafından
Yanı parada hiç problem olmuyor ya parayı göndermezse
(3,050 puan) tarafından
Ben bunca zaman aldimda sattimda bir sorun yasamadim. Parayi zaten senden ürünü satin aldığında ödüyor. Gonderdigin urun onun eline ulaşıp onay verdiginde para senin hesabina aktariliyor.
tarafından
Bilemedim
(3,050 puan) tarafından
Sen bilirsin canim. Nerden satiyordun ki adam dolap uzerinden alayim demis
0 oy
(38 puan) tarafından
Adam üstünü ürünü alınca size kod gelcek onunla kargoda veriyorsunuz adamın yolladığı para güvenlik açısından dolap uygulamasında kalıyor ürün eline ulaşınca bir sıkıntısı yoksa onaylıyor para size geçiyor dolap  hesabına ordan ibanınıza atıyorsunuz adam onaylamazsa 3 gün içinde otamatik onaylanıyor ama dolap kendine para kesiyor o yüzden satıcağınız fiyattan fazla koyun ki zararınız olmasın 
tarafından
Ne kadar kesiyor komisyon canım?
(38 puan) tarafından
Koyduğun ürüne ve fiyatına göre değişiyor ben beşik koydum 60 tl Kesiyor ona o yüzden ordan satmıcam aspiratör koymuştum ona 10 tl. Kesti
tarafından
Çok kesiyor canım ya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 224 göst.
2 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 116 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ö.B❤️A.C.A (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.

406,362 soru

12,184,750 cevap

36,688 kullanıcı

...