0 oy
505 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,826 puan) tarafından

image

Oyun halıları her bebegın ilgisini cekmıyo hem de bu zamana kadar hıc birinin kumasını begenmedım daha eglenxelı bıse olsun madem dedim bununla karsılastm karsısında pota var oturmaya basladıgı zaman epey eglenır ben isime gucume bakarım dedim kullananlar cocujlarınun cok sevdıgnı soyledı hepsıburada da 100tl ye geldi ama 200top var az geldi sanki 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende vardı buna benzer hepsini attım çöpe yetti gari heryerden top topluyodum boyna pofff iyi etmedin sankim geçmiş ola :)

(1,826 puan) tarafından
Olsun beraber toplarız ıcınde pota var oraya atmak daha keyifli olur dısarıya o kadar cıkmaz yuksek zaten
tarafından
Neysee hevesi geçene kadar oynasın barim ama çok bıkdıydım haaaa :)
-Reklam-
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Toplar 50 tl ye var ya
(1,826 puan) tarafından
Topların 100tanesini 25e aldm
0 oy
tarafından
Ayy bayıldım güle güle kullanın hemen bakacağım sağolasın :) bayılırım çocuklarla çocuk olup oynamaya onlar kesin severde sevmesede ben oynarım no sıkıntı :) teşekkürleeer
(1,826 puan) tarafından
Aslında itiraf ediyorum ben de aldıgım oyuncakları biz de oynarız o gelene dek diye alıyorum :))
(1,826 puan) tarafından
Ve resimde ufak duruyor cocugunuzla oturacak kadar buyuk
0 oy
tarafından
Çok güzelmiş ben de alcam da hepsi içind e mi 100 tl birde adı ne olarak geçiyor ararken canim
(1,826 puan) tarafından
Potalı top havuzu yazmıstım
0 oy
tarafından

Bn daha uygununu buldum canım bundan alcm bnde 

image

(1,826 puan) tarafından
Bu normal havuz ama benim aldıgımda pota var topları oraya atıyor hem sisme degıl saglam ebatları da hosuma gitti benimkinin
tarafından
Bnmkinde top havuz kuleler ahşap oyun tahtaları da var sadece top ve pota almak istemedim bnde gördüm bunu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 298 göst.
22 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 342 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 662 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 646 göst.