0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
10 aylik kizimla bksandigimdan beri annem dahil herkes hatta ismini bildigim ama pek tanimadigim insanlar bile senin kizin var aman evlenme aman disari çıkma aman arkadas edinme ortalikk kotu bende biliyorum kizim var ve cok cok dikkat ediyorum sanki annesi ben degilim cahilmisim gibi laf ediyolar bozuyorum milleti ama uslanmazlar hep ayni seyler biktim vallahi en sonundq kizimi alip tanimadigim yerlere gidicem bune ya millete düşmüş derdi 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öyle cnm bekarkende aynısını derler boşanınca daha fazlasını .Bakış açıları çok farklı laf söz gelmesin diye söylerler göya ama asıl lafı sözü kendileri derler farkında değiller kulağını kapatacan kuzum duymayacan hiçbirini cahil insanlarla uğraşmak zor
tarafından
Ay sormaa bosandim diye dmeedikleri kalmadi
tarafından
Olabilir oda Allah ın emri kaderin kötü gelmiş olmamış sen cocuguna odaklan boşver lafı sözü
tarafından
Cocugumlanmutluyum ben zaten
-Reklam-
0 oy
(671 puan) tarafından
Hep söylerler. 

Yani ağzınla kuş tutssan laf ederler. 
tarafından
Bpyle insanlardan nefret geldi
0 oy
(2,494 puan) tarafından
İnsanlar evlenmek kadar boşanmanın da normal olduğunu idrak edebilseler de o cehalet saçan çenelerini kapayabilseler keşke!
tarafından
Keske canim keskee
0 oy
tarafından
Ben kizim 4 yasindayken bosandim. 9 yasinda tekrar evlendim. Su an 11 yasinda.

Diyecegim o ki sen annesisin, bana da cok yaptilar tek tek susturdum hepsini. Benden cok kimse dusunemez kizimi herkes haddini bilsin. Bizim toplum meraklidir sorulmadan fikir beyan etmeye.
tarafından
Bencede merakli biktim yani sanane dimi ister evlenirim ister gezerim ben anneyim en iyisini ben bilirim
0 oy
tarafından
Ayy aynısını banada yaptılar tekrardan evlendim hiç unutmam kadın böyle yaptı bana ayağıma dokundu eğildi dediki sen gece uyurken kalk kocani kontrol et aman tek bırakma sanki eşim tecavüzcu sanki eşimi tanıyor ismini bile bilmeyen kadın bana bunu dedi şok olmuştum ya 
tarafından
Terbiyesiz kadina bak 2. Evlilik yapilabilir yani cocukladimiza elbet dikkat edicez ama bune yani böyle
tarafından
Annemden neneme kadar bosandigimda hep laf söylediler biri bosansa annemin dediği laf şu filancanin kızı bosansim sana guluyorlardi bana niye gülüyorlar sen niye gulduruyorsun ayy çıldırıyorum sanki bide bilerek diyor nenem desen evlendiğimde beni arayıp çocuğu babasına var elin adamı bakarmi çocuklu kadına demişti elden babamı olur demişti evlendiğimde kızım 1 yaşındaydı şimdi 3 yaşında ve eşime çok bağlı eşimde kendi cocugums olunca daha bir bağlandı kızıma
tarafından
Ne guzel canim Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah ileride bende duzgun insanlarla karsilasirim
0 oy
tarafından
Hadi elalem ağzı boş der dururda annenin sana destek olması lazım aynı şeyleri yaşamış halibuki Allah yardım etsin canm
tarafından
Saol canim annemde ayni seyleri yasadi annem ah annem zaten onun yuzunden hep cektim yaa o adami zamaninda ayrilsaydim simdi bunlari yasamicaktim
tarafından
Ama sen kızına annen gibi olma canım bir süre annen den uzaklaşma imkanın var mı belki yokluğunu anlarsa kıymet verir
tarafından
Tanidiklar var aslinda sehir disinda ama cocikla nasil rahat ederim bil.iyorum ki belki bi arkadasima giderim 2 3 gun zaten kafamda az uzaklasmak var tabiki kendi kizima aslaaa oyle anne olmicam
tarafından
İnşaAllah canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 403 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 261 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Eda-HiraNur (472 puan) tarafından soruldu