0 oy
691 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (176 puan) tarafından

Kızlar babam bana aşırı düşlün ilk çocuğum diye sanırım nişanlıyken bak nişanınistediğin zaman atabilirsin diyordu düğünde de bak hala geri dönebilirsin demişti hamileydim hala şansın var diyor bugün lahmacun yapmış bana getirmiş bebişle falan oturuyorduk gelin bizde yaşayın diyor adam vazgeçmiyor resmen ben bakarım size diyor eşimi de çok seviyor ama istiyor ki aynı evde olalım hiç vazgeçmiyor diyorum artık çocuğum var ne olacak sanki yine bakarım size diyor :D Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin kimseyi sevdikleriyle sınamasın 

24 Cevaplar

+12 oy
(4,088 puan) tarafından
Allah tüm kızlarımıza arkasında dimdik duran anne babalar nasip etsin 
(176 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım
-Reklam-
+2 oy
(2,425 puan) tarafından
Eşimin annesi böyle yapsa hoşuma gitmezdi. Benimde ailem arkamda ama bunu ben bilirim babam dile getirmez. Tabi rabbime çok şükür hayırlı bir eşim var. Rabbım ondan ayrı koymasın. 
(176 puan) tarafından
Eşimin yanında söylemiyor tabi ki benim babam sevgisini asla içinde yaşamaz yaşarken sevgimi veririm çocuklarıma der sadece bana çok düşkün olduğu için hala alışamadı
(2,425 puan) tarafından
Bizimkilerde çok düşkün evlerimiz hepimizin 5dakika var aramızda yürüyüp gidiyoruz. Böyle şeyler bana kötü geliyor, çünkü kaynanam yapmış nişanlı iken çok düşkün eşime kulağıma geldi. Baya kötü hissettim kendimi.
0 oy
tarafından

Şakalaşıyor kız seninle babişkonn :D

(176 puan) tarafından
Evet arkadaşım gibi :D
0 oy
(1,533 puan) tarafından
Ya ne güzel adammış baban çok şanslısın  

Maşallah 
(176 puan) tarafından
Evet gerçekten hep destekçim hep yanındaydı
(1,533 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
tarafından
Ayyy kıyamam çok özlüyor galiba rabbim uzun ömürler versin inşallah
(176 puan) tarafından
Amin inşallah çok özlüyor bahaneler uyduruyor yok işte adetlere göre 1 ay kalman gerekiyor falan diyor :D
tarafından
Baban doğru demiş bizdede öyle bir adet var gelin baba evinde bir süre kalanilir
(176 puan) tarafından
İşte biz yok ama bir yerden duymuş o da işine gelmiş yoksa pek adetlere şey yapmaz :D
tarafından
Ahajaha çok tatlı ya :D
0 oy
(219 puan) tarafından
Allah başından eksik etmesin babanı canım 
(176 puan) tarafından
Anin cümlemizin inşallah canım
0 oy
tarafından
Yaaa ellerinden öperim baba nin maşallah allah başımızdan eksik etmesin ") babam çok dillendirmez ama allah göstermesin öyle bir şey olsa hemen alır kanadının altına 
(176 puan) tarafından
Amin canım benim baba tarafım çok erkek çocuğu sever ilk doğduğumda da beni sevmemişler ama babam onlara inat gözlerinin önünde hep sevmiş beni şimdi de der keşke 10 tane kızım olsa der kız çocuğu başka der
0 oy
tarafından
Benimde babam sağolsun hep arkamdadır. Burda o kadar böyle babaya muhtaç var ki. Allah onlarında yardımcısı olsun
(176 puan) tarafından
Amin Allah zorda olan herkesin yardımcısı olsun
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Keşke tüm kız babaları öyle olsa
(176 puan) tarafından
Keşke bazen görüyorum okuyorum hep şükrediyorum
(3,833 puan) tarafından
Allah babana uzun ömür versin sizin başınızdan eksik etmesin
0 oy
tarafından
Nahh bize oyle baba . Yeterki benden uzak olun ustune ben para vereyim dicek cinsten
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Babamda öyle bu yaz gittim 10 gün kaldım gidicem diyince kızıyor nereye gidiyorsun boşver gitme ben size bakarım diyor 
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Arkanda ailen varsa hayat yormuyor. Ben bastım geldim arkamda ailemin varlığını bildiğinden. Allah herkese nasip etsin
0 oy
(552 puan) tarafından

Oy yerim ya masllah aşkım Allah başından eksik etmesin rabbim uzun uzun ömürler versin babacığına <3

0 oy
(786 puan) tarafından
Ne kadar güzel babanın kıymetini bil ah keşke bende de öyle baba olsaydı sokaktaki köpek ondan daha iyi babalık yapar eminim 
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Ay ne güzel canım ne güzel. 
0 oy
(177 puan) tarafından
Bu benim babam net ;) resmen babami anlatmissin 
0 oy
tarafından

Kızına aşık kızını canından çok seven bir baba Allah uzun ömür nasip etsin :)<3

0 oy
(1,020 puan) tarafından
Ne güzel işte dağ gibi babanız var arkanızda, hiç vazgeçmesin :) 
0 oy
tarafından
Allah razi olsun boyle gönlü güzel babalardan 

Bende gelinliğimi giydim babam dediki hala bı şansın var ve uzerinden tam 12 sene gecti sjsjsj
0 oy
tarafından

Zatem evladını  sevem gelini  de damadı da sever  :)

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 129 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
74 cevap 1,042 göst.
23 Aralık 2022 Kültür-Sanat kategorisinde KEBELEK (1,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 243 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 354 göst.
31 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,198 soru

12,408,658 cevap

44,722 kullanıcı

Kategoriler

...