0 oy
222 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,794 puan) tarafından
Karantina süresi içinde yada bitiminde sağlık görevlileri gelip ilgileniyomu tekrardan test aliyolarmi. Insan başına gelince bi tuhaf bi panik oluyo. O sureci yaşayanlar bilgi verebilirmi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok canım karantina bitince direk hayata karışabiliyosun ailem 2 kere oldu ikisinde de karantina biter bitmez normal döndüler işlerine
(3,794 puan) tarafından
Tekrardan test olmadilarmi tamm geçmiş çıkabilirsiniz gibisinden bi ilgilenme olmuyomu
tarafından
Hiç bişi demediler canım valla her gün aile hekimi aradı iyi misiniz gibisinden karantina bitince bi şikayetin yoksa bişi demiyolar benim ailemin yoktu işe gittiler hemen varsa şikayetleri noluyo onu bilmiyorum ama
(3,794 puan) tarafından
Bizde hafif atlatiriz Allahim amin amin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karantina dayiz cnm 
(3,794 puan) tarafından
Kaçıncı gün deltami normalmi
(3,794 puan) tarafından
3 gündür hastaydim bugün testimin sonucu pozitif çıktı 20 gün karantina dediler delta olduğu için
tarafından
Bizim negatif cnm kaynım hasta
0 oy
tarafından
Eşim kendisi hastaneye gidip yaptırdı benim için eve gelip yaptılar bir daha ne aradılar ne sordular 
(3,794 puan) tarafından
Testten bahsediyosan . Aramadilarsa negatif demekki canım.  Pozitif olsaydı ararlardi
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Hic bise yapmiyolar sadece mesajlarda bol bol tembihliyolar dışarı çıkmayın diye..hatta ablam temasliydi eve gelip test almadılar hastaneye git dediler böyle ilgililer iste 
(3,794 puan) tarafından
Ilk defa olduk biraz panik yaptım ister istemez.
(9,625 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim ben olmadım ama ablamlar oldular  aynı bu şekilde davrandılar kimse gelip sonradan test falanda almadilar
(3,794 puan) tarafından
Amin amin amin geçer bian önce inşallah  sağol canım
0 oy
(100 puan) tarafından
Delta varyantlı pozitifiz bizde karantinada 10.gün 14.günde tekrar test alıcaklar negatifse normal hayata dönüyorsun pozitifsen 20 güne tamamlıyorlar varyantlı olanlar süresi uzun ve bir daha test alıyorlar 
(3,794 puan) tarafından
Bizim kide delta.  Sizde belirtiler nasil ilerleme mi oluyo gerilememi . Bugün 3. Günüm hastalığın ama karantinanin ilk günü
(100 puan) tarafından
Belirtiler ilk 3 gün biraz ağır eklem kas ağrısı baş ağrısı diğer günler hafifliyor hastalığın 4 .günü tad koku gidiyor ki benim ki de gitti benim karantina 10 hastalığın 13 günü tat koku yok hala
(3,794 puan) tarafından
Öksürük boğaz da gıcık oldumu goguste hafif baskı filan
0 oy
(118 puan) tarafından
Geçirdik cnm bizde
(3,794 puan) tarafından
Bugün 3. Günüm 3 gün bütün vücudum ağrıdı iki gündür kuru veya balgamli öksürük arada bogazda agri goguste ağrı oluyo atesim fazla yok. Ama  şu ilaç meselesi kafamı acayip karıştırdı
(118 puan) tarafından
Şimdiye kadar kullanmadinmi cnm  
İlk gün başlaman lazımdi zaten ilk 8 sonra 8 sonra üç uç ama dediğim gibi hap konusunda bjrsey diyemem ki.
Ilık duş al camm insanı rahatlatiyo hergin Evi.havalandir.
Sirkeli suyla garagara yap
(3,794 puan) tarafından
Kız bugün test verdim . 3 gündür vücudum döküldü bugün geçti o agrilar şükür ama sesim de değişiklik ve hafif öksürük var bi gidip bakim dedim emin olmak için ikindileyin belli oldu
(118 puan) tarafından
Hmmmm tamam canım smdi oldu.
Sesim benimde yoktu beş altı gün kadar o ses gelmedi.
(3,794 puan) tarafından
Peki bütün belirtiler ne zaman geçti sende
0 oy
(812 puan) tarafından
Yok cnm sadece ilaç vermek için geliyorlar verip gidiyorlar karabtina süren bitince cikbikirsin tekrar test vermene de gerek yok 
(3,794 puan) tarafından
Yan etki oldumu ben emin değilim kullansammi   . Mavi kutulumuydu
(812 puan) tarafından
Kutusunu hatirlamiyorun cnm yan etkisi olmadı askine içer içmez rahataldim 3.gub artık çok iyisydim
(3,794 puan) tarafından
Kiz kimi iç diyo kimi içme diyo arada kaldim.
(3,794 puan) tarafından
8 er tane sonra 3er tanemiydi kullanimi
(812 puan) tarafından
Evet Cnm öyleydi sanırım gün gün düşüyor covit olupta ilaç içmeyin diyen zihniyete yorum yapamicam o ilacı içmezsen daha da ilerleyebilir cigerlerine inerse hastanede tedavi oluyorsun orası kat kat zor ztn içtiğin 1 hafta

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 735 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 167 göst.
6 Ekim 2021 Aile kategorisinde 2 cocuk annesi00 (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
5 Ekim 2021 Aile kategorisinde 2 cocuk annesi00 (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.