0 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hangisini oldunuz hangisi ağır hangisi hafif ?

10 Cevaplar

0 oy
(11,926 puan) tarafından
Bende emziriyorum ilk donumu 5 ay bitişine oldum 2. Dozumu da 2 gun once oldum. Cocugumda hiç bir huzursuzluk vb belirti görmedim. İlk asıda 1 hafta sonra hafif grip gibi bir yan etki gördüm ama 1 gun surdu ertesi gun turp gibiydim. Ben doktorunuzun ve covid aşı hemsire izin tavsiyesi ile sinovac oldum. İnaktif oldugu için
tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ben emzirirken benim doktor arkadaslarim vurdurtmadi bana canım hastalık çıktı hemn aşı çıktı ne olduğunu bilmiyoruz devlet sütten geçemez bisi olmaz diyor ama olduğu zaman sen kabul ettin imzaladı kağıdı deyip suçu bize atıyor muş ve bebeğe ne zararı olduğunu bilen yok buyuzden ben iptal ettirdim şuan 9 aylık emmeyi bıraktı geçen gün vuruldum canm 
tarafından
O zaman erteleyim mağlum virüs arttı belki korur diye düşündüm benimde 3 aylık emen bebeğim var
(4,060 puan) tarafından
Valla Bi çok arkadaşım var doktor hiç birinin birbirinden haberi yok tek tek hepsine gittim hepsunden6ayni tepkiyi aldım ben gene senin kararın kuzum ben göze alamam kanıtlanmış bisi yok çünkü
tarafından
Haklısın vazgeçtim şuanda
(4,060 puan) tarafından
Benden demesi uygulamak snaa kalmış kuzum bize bir yan etki olmaya bilirmiş ama bebeğe ne olacak belli değil buyuzden dedim bende sana
0 oy
tarafından

Bi bilgim yok maalesef

0 oy
(607 puan) tarafından
Biontech çift doz oldum hiçbir sıkıntı yaşamadım arkasında direkt emzirdim
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Biontech oldum hiçbir yan etki yaşamadım. Biontech daha koruyucu ama yan etkisi fazla olabiliyo bazılarında 
tarafından
Ben ben ben ben ☺️ ateş sıtma kol ağrısı ses kısıklığı baş ağrısı grip sayayım mi daha ☺️
0 oy
tarafından
Ablam emziriyor biontech oldu
tarafından
Ablanin çocuğu kaç aylık canm
tarafından
Şuan 9 aylık canim
tarafından
Bnde vuruldum çünkü emziriyorum ama manada kullanıyorum bn ek gıda gibi geçen ay yaptım bu ayda yapcagim haftaya alaha emanet iz hepimiz ins virüs biter rahat ederiz
tarafından
İnşallah inşallah biter
0 oy
(197 puan) tarafından
Kesinlikle sinovac. Çünkü doğal yollarla üretilmiş bir aşı. Diğeri gibi laboratuvar ortamında üretilen maddelerin birleşimi değil. Birde biontech alerjik reaksiyona çok sebebiyet veren, kolda çoğu kişide aşırı aprı yapan be hatta corona geçirten bi aşı. Mazallah bilmediğiniz bir alerjiniz vardır zarar görürsünüz. 
0 oy
tarafından
Biontech oldum hiç bişey olmadı hastaneden çıktım hemen emzirdim antikorlandık:-D
0 oy
tarafından
Ben emzirirken doktorum asla önermiyorum sana demişti. İçinde ne olduğu henüz belli değil sütten bebeğe geçerse mesuliyet kabul etmiyorlar ve bugün hemen belirti vermese de bebegin ilerde bir rahatsızlık görebilir demişti. Emzirmeyi kestikten sonra biontech oldum.
0 oy
(7,760 puan) tarafından

C şıkkı hiç biri

image

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 274 göst.
25 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Forbidden_ (1,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 149 göst.
4 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynnpp (486 puan) tarafından soruldu

411,055 soru

12,372,723 cevap

42,531 kullanıcı

Kategoriler

...