0 oy
202 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızım 14 aylık, bu zamana kadar hep kucakta evde dolaşarak uyutmustum. Ama son beş gecedir kalkıyor ve yaklaşık iki saat uyumuyor, o iki saatin büyük kısmında da kucağımda evi dolaşmak istiyor. Kucağımda oturmak bile istemiyor. Artık boynum, belim çok fena olmuştu. Ben de oturarak kucağıma aldım sarılıp hafif hafif öyle sallayarak uyutuyorum ama ağlıyor, çok ağlıyor. Sürekli konuşuyorum, öpüyorum sarılıyorum. Güvenli bağlanmaya zarar verir mi bu? O ağlarken için parçalandı. Allah aşkına ne abartıyosun diyen varsa sakin yazmasın

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dişi mi çıkıyor aceba ya da başka bi ağrısı sızısı var mı ki? Çok normal bence bunlar en çok sana ihtiyacı var şu an. Rabbim güç kuvvet versin
tarafından
Kesinlikle hiç kucağımdan indiremedim, hep sarildim konuştum öptüm. Ama sadece ayakta evi dolasmadik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oyle alistirdigin için canim nazlaniyor sana Allah kolaylık versin benimkide 14 aylik kendi uyuyor sukur ama oda gece cok kalkar
tarafından
Yine bırakmıyorum , oturup kucağıma alıyorum sarılıyorum. Ama eskisi gibi kucakta evde dolastirarak uyutayim istiyo
0 oy
tarafından
Niye öyle istiyor cnm?küçük de değil.oyala hemen kucaklama.karni aç ise doyur.
tarafından
Biz en başından beri hep kucakta uyuttuk, uykusu gelince ya da uykulu olunca kucağımda olmak istiyor ama oturmayacagim hep dolaşacağız evde. O da artık zorluyor fiziksel olarak
0 oy
(4,714 puan) tarafından
Kangurun varsa ona koy belki birazcık da olsa senin için kolaylık olur. Güvenli bağlanmaya zarar vereceğini zannetmiyorum çünkü sürekli konuşuyorum öpüyorum sarılıyorum diyorsun... Bilmiyorum yani. Allah yardımcın olsun. 
tarafından
Yok malesef. Yani öncesine göre tek fark evde dolasmiuo oluşumuz. Onun dışında otururke  yine kucağımda. Aminn çok sağolun
0 oy
tarafından
Alışkanlıktan yapıyor dur canım bide gündüz çok uyuy9rsa geceye bir şey kalmıyordur uyuması gerek diye düşünüp uyuyamiyorsada huysuzlanıyordur 
tarafından
Son beş gündür uyanması gecicidir diye düşünüyorum ama sonuçta o geçse bile yine kucakta uyuyor, o da zorluyor fiziksel olarak beni
0 oy
tarafından
Diş çıkarıyor olabilir değilse de kucakta gezmeye alıştığı için öyle yapıyor uyanınca kaldırma yanına yat pışpışla sırtına masaj yap sende uyuyor gibi yap yavaş yavaş kendi kendine uyumayı öğrensin 
tarafından
Çığlık çığlığa ağlıyor o şekilde uyanıyorum zaten ben de. Öyle yanına yatma falan zaten hicbi şekilde kabul etmiyor
0 oy
(3,566 puan) tarafından
Üşütmüş gazı olabilir

Diş olabilir

Terk edilme korkusuyla sürekli sizi arıyor olabilir.

Çok normal 18 aya kadar. Konuşmakla çok iyi yapıyorsunuz. Güvenli bağlanmada sorun olmaz. 
tarafından
Birlikte uyuyoruz biz. Görünen bir dis de yok ki. Çok teşekkür ederim cevabınız için
0 oy
(12,034 puan) tarafından
Canım kulagı filan agrıyo olmasın. Kulak diş gece vurur. 
tarafından
Allah sağlık versin hepsine ama çok zor ya. Fiziksel yorgunluk hadi neyse de duygusal kısmı çok  yoruyor beni. Yanlış bişey yaparım karakterine, kişiliğine, duygularına zarar veririm diye
(12,034 puan) tarafından
Alısacak sın canım oluyor oye cok normal.
tarafından
Sizin ilk çocuk mu ? Yani 14 aylık tam olarak ne zaman alışırım acaba :)
(12,034 puan) tarafından
Yok canım 2. Benim birde buyuk var 7 yasında. Yani bir 3 yasından sonra amannn diyorsun
tarafından
Ayy daha çok var
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Canım yavaş yavaş dengesini bozarak ağlatmadan ayırmaya çalış. Instagram Türkan acar çok güzel anlatıyor bu konuyo tavsiye ederim bakmanı
tarafından
Biz zaten birlikte uyuyoruz  yani şöyle söyleyeyim bizim için degisek tek şey ayakta kucakta değil de otururken kucakta olması. Ben yine sarılıyorum öpüyorum konuşuyorum. Öyle kendi haline bırakayım zaten yapamam
(5,481 puan) tarafından
Sen bilirsin canım, Allah kolaylık versin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 189 göst.
11 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2asks&m (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 180 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,355 soru

23,896,178 cevap