0 oy
939 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,686 puan) tarafından
Az önceki postumda bilirsiniz az önce ablam aradi görüntülü niye gelmiyonuz dedi bende dedim Enes o gün caliscak zaten keyfimde yok dedim eşimde hemen geldi dedi dedikodumumu yapmaya başladın şimdide bende dedim ablam sadece neden gelmicemizi sordu dedikodunu yapmiyoz dedim bana dediği kelime senin posterini çıkarırım duvarda o dilin Cok uzadı dedi çok zoruma gitti öyle demesi ablamda dedi boşver takma canın sağ olsun gelmesenizde olur dedi ama gerçekten çok zoruma gitti az öncede işe giderken diyo iyi yap dedikodumu ***** kadın diyo oğlum çizgi film izliyodu eşim bağırınca çocuk hemen gözüme baktı korktu gitti hemen odasina ama çok zoruma gitti ablamla konuşurken eniştem de yanındaydı ablamın eşim bana diyo kuaföre gitsen nolcakti düğüne kadinami benziyosun güldü. Bide 

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşin ayıp etmiş vsnım
(2,686 puan) tarafından
Telefonu kapadiktan sonra dese bu kadar zoruma gitmezdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnsanlıktan nasibini almamış hayvan tam bir öküz afedersin
(2,686 puan) tarafından
Bide diyolar çocuk aileden ne görürse öyle yetişir bizden bişey gördüğü yokki
0 oy
tarafından
Genel olarak böyle terbiyesiz saygısız mı eşin? Öyle ise rabbim yardımcın olsun
(2,686 puan) tarafından
Daha bunlar anlattıklarım anlatmadigim o kadar şey varki
tarafından
Allah yardımcın olsun canım diyecek söz bulamadım
0 oy
tarafından

Eşinin seninle böyle konuşmaya hakkı yok ağzının payını ver çek restini adam olsun azcık önce adam olmayı konuşmayı ve edebi bi öğrensin 

(2,686 puan) tarafından
Ben ona daha geçen yaz resti çektim yine bı *** olmadi
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Tam bir öküz..... Bu erkekler evlenince bizi kendi malları sanıyor ilar yaaaaa
(2,686 puan) tarafından
Böyle sanmalarinin nedeni benim ailem
0 oy
tarafından
Patavatsız koca ergen gibi ne o dedikodu medikodu. Konuşulursa konuşulur sana ne. 
(2,686 puan) tarafından
Onun hakkında bişey bile demedik aslında
tarafından
Diyedebilirsiniz bunda ne var ki. Gayet normal
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Sen de susuyon mu bacım sende ona desene kutup ayilarina benziyosun diyecem ama onlar en azindan sevimli senin gibi yobaz degil diye...
(2,686 puan) tarafından
Ben ona desemde boş benden fazla bagiriyo evde kavga bile yapmak istemiyorum çünkü anlicak yaşta çocuğum var kavga edince oda korkuyo
(2,290 puan) tarafından
Hic takma ya ne zoruna gidiyo bosverr
(2,686 puan) tarafından
Ama ablamda duydu aglicaktim resmen bide beni saniyolar evliliğim çok güzel çok mutluyum öyle saniyolardi
(2,290 puan) tarafından
Bazi seyler saklanmiyor iste
(2,686 puan) tarafından
Aynen bide bu cumartesi gelceklerdi bana kalmaya ablamla enistem
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Ne biçim insanmış ya
(2,686 puan) tarafından
Bazen ölmek istiyorum
0 oy
(12,598 puan) tarafından
Şoyle adamlar sadece oksijen israfı yemin ediyorum
(2,686 puan) tarafından
Evet al bendende o kdar
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Ne kadar terbiyesiz pis üsluplu bir eşin var!

Ama bunlar onun suçu değil onu yetiştiren sırtını sıvazlayan anne ve babasının suçu!!!
(2,686 puan) tarafından
Zaten ailesinden bişey gormemiski
(13,675 puan) tarafından
Belli görmediği
0 oy
(906 puan) tarafından
Böyle gelmiş böyle gider ! Düzelmez böyle öküzler kapının önüne koyup ağız kokusunu çekmeyecek son boylelerin ama bazen şartlar zorluyor işte ! Senin şartları bilmem ama belliki bu adamın sana zerre saygısı kalmamia
(2,686 puan) tarafından
Kalmadı tabi
0 oy
tarafından
Bu adamdan sakın 2. Çocuğu yapma hatta mümkünse sende onu itin g.t.une sok . İnsanda gurur denen birşey var kadınlık gururu var bu kadar bam teline vurmaz senin gibi mulaim bı insana denk geldiği için şükür namazı kılsin benim gibi bı kadına denk gelseydi o lafları soyleseydi bıçağı g.tunden sokar kafasından çıkartırdim o adammi ki senin kadınlığını sorguluyor a..cık ağızlı tövbe tövbe ya 
(2,686 puan) tarafından
Onun her dediğini yapıyorum ben niye seviyorum kocamı ama bi yre kadar
tarafından
Sende safmisin böyle insan sevilmez dövülür her fırsatta aşağilanir hakaret edilir bu sevgiden anlayabilecek bı adam değil lütfen kendini ezdirme ben sinir oldum senin yerine burda ne sakinlik bu ya
0 oy
tarafından
Bence ablanla biraz sık konuşuyorsun ve eşin bundan memnun değil onu konuştuğunuzu sanıyor çünkü öz saygısı çok düşük o yüzden sözleri de çok saygısız. Bizimle onun dedikodusunu yaptığını duysa ne yapar bilemiyorum. Bence dikkat et görmesin yazdıklarını allah yardımcın olsun
0 oy
(54,493 puan) tarafından
esinin bu simariklik ve artisliginin sebebi ne neden bi tarafı bu kadar kalkmis
(54,493 puan) tarafından
gördüm yorumda ailen arkanda degilse sen kendin ayaklarinin ustunde durmaya calis
0 oy
tarafından
En çok zoruna giden ablanlarin da buna şahit olması olmuş. Ama benm bile zoruma gitti :( çok ayıp etmiş cok
0 oy
(308 puan) tarafından
Bazı yorumlarda ailenin tepkisini okudum da ne öyle bi aileye geri giderim ne de o koca da kalırım devlet her zaman yanımızda oluyor al bebeni kendi ayaklarının üzerinde dur bacım bu böyle gitmez 
0 oy
tarafından
Ayıyla evli olmadığından emin misin sen ? 
0 oy
(3,834 puan) tarafından
bu kocalar var ya insana dertten başka birsey değil. Allah akil fikir versin ona
0 oy
tarafından
Kendini begenms başka bsey değil uqala!
0 oy
(99 puan) tarafından
Bu adamın psikolojik sorunu mu var yada hayatında başka birimi hayır yani normal biri bu şekilde dawranmaz su çocukların gözü önünde saçma ***** dawraniolar deliriyorm o çocuklar sonra içine kapanık özgüvensiz oluyor en önemlisi kişilik bozukluğu oluşuyor sorunlari olan adamların geçmişlerine baktığında aile sorunları cikio siz hiç duydunuz mu mutlu huzurlu ni ortamda büyüyen çocuğun davranış bozukluğu sergilediğini Allah sana sabır versin onuda ıslah etsin inşallah ne diyim çocuğa uzuldm 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 139 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 396 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,445 göst.
27 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Elifgeylani (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,204 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,654 soru

24,374,544 cevap

348,238 kullanıcı

...