0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Bir aydır çocuklarımı hastalıktan kurtaramadım 3 ü birden hastalandı tam iyileştiler derken birinde bişey oluyor ne oldu böyle bilmiyorum artık gücüm yetmiyor tek başıma uğraşıyorum 7 yaşında 2 yaşında bide 6 aylık çocuklarım var bu bir aydır abartısız 3 günde bir biri in hastaneye gidiyorum acil ambulans bile geldi evime şuan 2 yaşındaki kızım pazar gecesi kanlı kaka yapmasıyla acile gittik kaka tahlilindeki herşey pozitif çıktı serum verdiler pazartesi  eve geldik iyi gibiydi ama hiç yemek yediremedim zorla 2 3 kaşık anca bu gün yine ateşlendi isal devam ediyor yemek veriyorum yarım saat sonra kusuyor yiyemiyor laftan da anlamıyor hastaneye gide gele tahlil serum artık çok korkuyor götürmek istemiyorum ama kustuğu için ilaçta fayda etmiyor ne yapıcam bilmiyorum tek çare Rabbime dua etmek kimin duası kabul olur bilinmez Allah rızası için gönlünüzden ne geçerse Yasin Ayetel Kürsi ne okuyabilirseniz kızım için okuyup şifa dilermisniz Adı Tusem Çoban Ne olur

14 Cevaplar

0 oy
(11,506 puan) tarafından

Kızımla adaşmış. Rabbim şifa versin inşallah prensese

(18 puan) tarafından
Allah razı olsun :)
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Rabb'im şifa versin inşaallah neden hastalanıyor sürekli peki enfeksiyon yada bir rahatsızlığı mi var
(18 puan) tarafından
Allah razı olsun Hayır bi hastalığı yok ama nedenini bende bilmiyorum önce büyük olan kızım komşuya gitti oradaki küçük çocuk hastaymış ertesi gün 3ü birden hastalandı o günden sonra toparlayamadılar biri iyileşip düzeldi derken birden başka bi şekilde hastalandılar ard arda hastalanıp duruyorlar birbirlerine bulaştırıp yeniliyorlar ama bu sefer enfeksiyon var kakada
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Rabbim çocuklarına acil şifalar versin canım korktuğuna uğratmasın
(18 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim tuseme de oteki iki yavruyada şafi ismiyle şifa versin inşallah cnm
(18 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun çok sağol
0 oy
(6,684 puan) tarafından
Canim bu hastalik baya yayilmiş..bende korkumdan çocuklari hic bir yere cikarmiyorum Allah sifa versin tez zamanda iyileşsinler insallah
(18 puan) tarafından
İnanırmısn evden biyere gitmiyorum buna rağmen bulaştı Allah razı olsun dikkat edin
0 oy
(368 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah
(18 puan) tarafından
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım
(18 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Allah şifa versin üçüne de
(18 puan) tarafından
Saol Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah 
(18 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim dermansız dert vermesin insallah hazır su kullan sürekli cnm Rabbim acil şifalr versin 
(18 puan) tarafından
Amin inşallah çok sağol Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah şifa versin inşallah ona da bütün şifa bekleyenlere de
(18 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Ah ne kadar zor o çaresiz başında bekleyiş Ler hadi ye iyiles şunu iç de geçsin diye çabalamalar rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
(18 puan) tarafından
Hemde nasıl birde ikisi küçük olunca ikisi ilgi bekliyor biri sürekli ağlıyor hasta diye ilgi istiyor öbürü küçük  6 aylık hangisine yetişiceğimi şaşırdım çok şükür büyük olan iyi o biraz kardeşiyle oynayıp oyalamaya çalışıyor.Amin Allah razı olsun çok sağol
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah
(18 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Allahim acil sifalar versinn cok gecmis olsun okudum canm cocuklarinizi ayri ayri yerlerde tutun ki surekli hastalik yenilenmesin salginda var malesef antibiyotik felan verdimi doktor 
(18 puan) tarafından
Bunu düşündüm ama biri 6 aylık olmadı bile diğeri yeni 2 yaşında mümkün değil yanımda birileri olsaydı belki anneme göndersem hasta diye aklım onda içim içimi yer antibiyotik değilde onun yerine geçen bi ilaç verdi probiyotik vitamin falan az önce götürdüm hastaneye gece sabaha kadar kustu iğne yaptılar eve geldik çok Sağol Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 581 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 284 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ozge2626 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 311 göst.