Kızlar dünkü posta anlatmıştım eksikler yüzünden Yaptıgım harcama yüzünden eşim ile tartışmıştım Dün işten gelme saatinde ben günlük yürüyüş için yanına iniyorum birlikte eve geliyoruz Ben dünkü yorumlarınızdan sonra baya pişmanlık duymuştum ama sona eşim hep erteletmişti ondan oldu cibinligi cok kızmışsınız eşim onu al dedi çünkü burda çok sinek var ilac etki etmiyor belediye ilaçlama yapmadı hiç
Eşim arabadan indi ben normal davrandım baktım o benden daha sanki üzülmüştü Ben elini tuttum göz göze geldik eve gidesiye on defa belki canın ne istiyor ne alayım dedi zorla ben şeftali seviyorum diye koca poşet aldı o öyle yaptıkca ben daha vijdan azabı duydum konuyu açtım kapat konuşmayalım dedi geride kaldı dedi Sen ve yavrum iyi olun yeter dedi ilk bebegim izi kaybettik zaten dedi gece boyu bana sarılıp öptü Sabah işe giderken arkasından baktım hep içim yandı bazen kırılsakta hak etsek te iyiki varlar Rabbim eşimizdem başkasına muhtaç etmesin inşallah Ben ders aldım çıkardım siz de uyardınız sagolun...