0 oy
48 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (41 puan) tarafından
Herkese merhaba bebeğim 15 aylık bronşit atağı geçirdi ve 3 yoğun bakım 2 gün serviste yattık bundan sonraki bu süreci yaşayanlar ne yapmam gerekir nelere dikkat etmem gerekiyor bu konuda tecrübelere ihtiyacım var yardımcı olur musunuz 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hiç bir bilgim yok  çok geçmiş olsun

-Reklam-
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Doktor bilgi vermedi mi? Kalıcı olur yada olmaz diye. 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim 
0 oy
tarafından

Islak kalmaması lazım üstünün ve sık banyo yapılmaması lazım klima vantilatör falan dikkat etmen lazım çıplak ayakla yere basmaması lazım ne kadar doğru bilmiyorum ama biz bunlara dikkat ediyoduk geçmiş olsun

0 oy
(1,664 puan) tarafından
Cok gemis olsun Rabbim sifa versin bir daha yasamayin boyle bir sey insallah 
0 oy
(2,447 puan) tarafından
2 kere bronsitten hastaneye yattık. Sık banyo yaptirmiyorum banyo sonrası yaz kış saçlarını kurutuyorum. Terlemesini takip ediyorum dışarı çıkacağımız zaman ter bezi kullanıyorum üstünün ıslak kalmaması gerekiyor. Yanımda her zaman ceket bulundururum. Kışın çok sıcak veya çok soğuk olmasına dikkat ederim. Ama en çok hakiki keçi boynuzu pekmezinin faydasını gördüm kuzum. 2.5 yaşında çok şükür bir daha hastanelik olacak kadar yaşamadık hafif atlattık. Ağır kokulardan uzak tutabildigim kadar tutuyorum mesela parfüm yanında kullanmıyoruz, sigara icildikten sonra el ağız yıkayıp yaklaşıyoruz falan 

İlgili bir soru bulunamadı

403,465 soru

12,087,390 cevap

36,377 kullanıcı

...