0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
sorum yukarda kızlar

9 Cevaplar

0 oy
(13,309 puan) tarafından
Devam sütü versen? 
(398 puan) tarafından
devam sütü derken canım
(13,309 puan) tarafından
Süt gibi oluyor ya şişe de
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yemek yemiyomu

(398 puan) tarafından
evet canım yemiyor yani çorba pilav başka yok bende yatarken sadece bağışıklığı düşmesin diye veriyorum
0 oy
(928 puan) tarafından
Kocaman olmuş artık mamaya gerek varmı ki ben vermiyorum benimki de Eylül'de iki yaşında olacak
(14,960 puan) tarafından
Ne zaman kestiniz ?
(398 puan) tarafından
yatarken veriyorum ama çok iştahsız bir bebek yemiyor bende sadece yatarken aptamil veriyorum ki bağışıklığı düşmesin diye
(928 puan) tarafından
Valla bir yaşındaydi bıraktı biberonu mama da vermedim bende daha kaşık mama yapıyordum kaşık onu da bıraktım  ayran çok seviyor ayran içiyor akşamları sütten faydalı zaten ayran doktorlar öyle diyor normal yiyor yani biz ne yersek onu yatmaya yakın vermiyorum ben bişey şişkinlik yapıyor reflude yaparmış diye
(14,960 puan) tarafından
Ya ben normal yemek de yediriyorum akşam mesela bı gün çorba icirdim 3 saatte bir veriyorum doğru mu bu saat ? 15 aylık 3 saatte bir acıkır mi ? Bir de işte çorbayı icirdim yatmadan kaşık mama yedireyim dedim kustu fazla mı geliyor diye düşündüm. Birde son sorum yemekle çocuk doyar mı ve miktarı ne kadar olmalı ? Çok sordum ama benden deneyimli birisini bulunca :))))
(928 puan) tarafından
Yok canım sor nolacak çok veriyon bence ondan kusuyordur rahatsız ediyordur onu üç saatte bir verme büyüdü artık kahvaltı edin öğlen ver ikindi der akşam ver yatmaya yakın verme kusturur o da üstüne yatınca gün içinde de aralarda meyve filan verirsin eline kuru meyve de olur taze de
(14,960 puan) tarafından
Ya ben yemekle doymaz diye mama da veriyorum cidden miktarı ne kadar olmalı bu yemeğin anlamıyorum sanki çocuk mama yemeden doymayacak hâlâ 3 güne bir mama alıyoruz
(928 puan) tarafından
Koy önüne arada  mama sandalyesi varsa  yoksa sofraya koy makarna hasla havuç brokoli patates hasla ver çubuk galeta var şokta filan ver çok seçiyorlar bebekler meyve ver muzda çok kilo aldırıyor yumurta ver sabah kaşar peynir ver cevizi ez iyice muzu da pekmez dök içine biraz yedir o da kilo aldırır ikindide filan ver tatlı niyetine
(14,960 puan) tarafından
Brokoli karnabahar felan sevmedi benimki ;D tukuruyor yaa :D o zaman sabah öğlen akşam mi vereyim yemekleri? Birde ya bilgin varmı bilmem de ağzının kokmasi normal mi karnı da tok genelde ağzı kokuyor
(928 puan) tarafından
Aynen öyle canım verme mama artık kes mamayı büyümüş yeter  :)İlaç filan kullanıyor mu canım bide kabızlık var mı
(14,960 puan) tarafından
Yok kuzum çok şükür kabızlık yok akşama kadar belim ağrıyor bez almaktan çok kaka yapıyor
(928 puan) tarafından
Doktora götür canım istersen hem kilosunu filan sor bide ağız kokusunu da sor o normalmi bilmiyorum çünkü ne desem sana bağırsakta rahatsızlık olunca da kokuyor kabız ishal gibi ondan sordum
(14,960 puan) tarafından
Doktora gittim canım ama ağız kokusunu sormadım. Boy kilosu tabloya göre orta yerde.
(928 puan) tarafından
Benim kiz da öyle canım kilosu iyiyse sıkıntı yapma ağız kokusunu sağlık ocağına da sorabilirsin belki normaldir için rahat eder yarın git bir sor istersen
(14,960 puan) tarafından
Olur kuzum daha yeni geldim de randevu olmadan almıyorlarmis
(928 puan) tarafından
Evet bazı yerler öyle ya almıyorlar randevusuz canım
(14,960 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok sağol
(928 puan) tarafından
Önemli değil canım ne demek senden de Allah razı olsun ❤️
0 oy
(6,105 puan) tarafından
Canim 2 yas kucuk degil ki, yemek mi yemiyo, bizde 1 yasindan sonra normal yemek verilir
(398 puan) tarafından
evet canım yemek yemiyor bende bağışıklığı düşmesin diye onu veriyorum sadece yatarken
(6,105 puan) tarafından
Anladim canim, yemeyen cocuk zor, ama biraz yemege zorlasan sanki daha iyi olmaz mi
0 oy
tarafından
Verilebilir bence canım artık inek sutude verebilirsin ya da çocuk sütü 
(398 puan) tarafından
tamam canım sağol
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Mama icin cok büyümüş cnm.
(398 puan) tarafından
evet büyüdü fakat yemek yemiyor o yüzden bende bağışıklığı düşmesin diye en azından gece uyurken veriyorum
0 oy
(3,994 puan) tarafından
canim vermesine ver de o sadece ara ogun olur artik . normal yemegin verdiklerini karsilamaz
(398 puan) tarafından
öyle de yemeyince zor yemeyen çocuk çok zor canım o yüzden bende bağışıklığı düşmesin diye veriyorum gece uyurken
0 oy
tarafından
Canım mamayı kes artık büyümüş 
(398 puan) tarafından
keserim canım da yemiyor yemediği için bende sadece gece uyurken veriyorum bağışıklığı düşmesin diye
tarafından
Yemek yemiyorsa ver canim aç kalmasın doktordan iştah açıcı birşey işte canim
(398 puan) tarafından
oo neler denemedim canım yok yemiyor hoşuna gitmiyor kokusuna bakıyor beğenmiyor yemiyor çorbanın her türlüsünü içiyor 3 öğün ama yemek yemiyor
tarafından
Tüh kuzum ya acaba diş çıkarıyorsa o mi zorluyor ki
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Herkes çok büyümüş demiş ama tam aksine bebek içiyorsa ver canım.. Mamadan aldığını diğer besinlerden bir anda alamaz. Hele inek sütü hiç verme. Keçi sütü kullan. Nasıl anne sütü 2 yasına kadar sa bebek maması da aynı şekilde. 
(398 puan) tarafından
o içiyor canım gündüz vermiyorum kestim de gece uyurken veriyorum bir tek bağışıklığı düşmesin diye çünkü yemiyor yemek yemeyen bi çocuk
(3,548 puan) tarafından
İyi yapıyorsun.. Bence de devam et. Ek olarak hero bayb kaşık mamalarını alıp duru kıvamlı yapıp biberonlada verebilirsin. Ben iki kız büyüttüm o mamalrla gercekten çok memnundum. Kaşıkla da dene istersen. Belki yerse bir öğün çıkmış olur aradan. Aptamil biraz tuzlu çünkü.. Keçi sütü içine bebek bisküvisi tahıllı olanlar ondan koyup içirebilirisn. Biberonla. Cocuklara inek sütü kesinlikle yasak. Demir eksikliği yapıyor..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 406 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elgo (580 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 299 göst.
29 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Azize turkmen (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 290 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,036 soru

23,770,644 cevap

315,939 kullanıcı

...