0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (3,896 puan) tarafından
Konuşmayi tek tek heceleyerek mi ogrettiniz? Benim bir akrabam bir kelimeyi surekli heceleyerek tekrar ettir diyor ama benim cocugum genelde beni dinlemiyor dedigimi tekrar etmiyor son heceyi söylüyor o kadar yani doktora götürdük algilamada bir problem yok dedi kobuşması geri dedi gonderdi sizce cocugum konusacak mi? Bir kelimeyi aksama kadar heceleyerek tekrar ettiremem bir cocugum daha var küçük onunla da ugrasiyorum esime kreş diyorum bakariz diyor be yapacagim ben?? ? :(:(:(

25 Cevaplar

0 oy
(127 puan) tarafından
Kelime kartları kullan canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
3.5 yaşına doğru konuştu oğlum. Acele etme zamanı vardır. Doktor bile normal demişti. Eğer erkek cocuksa 5 yaşına kadar yolu var
(3,896 puan) tarafından
Tam 3 yasinda kız cnm.
0 oy
(4,700 puan) tarafından
O nasıl bir tavsiyedir hayır canım hiç bir uzman bunu tavsiiye etmez bebekliginden itibaren kesinlikle bebekce bile konuşmayın Türkçeyi olduğu gibi kullanın diyolar dili açılır çevremde 4 yaşına kadar hiç bişey demeyip bir anda açılan çok çocuk var biraz sabır ama kreş etkili bir yöntem canım eşini ikna et
0 oy
(12,621 puan) tarafından
Benim kız da ilk hecesini söylüyor birçok şeyin bazı kelimeler tam 18 aylık kitap okuyoruz şarkı söylüyoruz beraber 
0 oy
(671 puan) tarafından
Konuşun, anlatın ne yapıyorsanız. Oğlum kızım bulaşık yikiyorum, hava şöyle bu böyle oldu ne oluyorsa o an anlatın. Konuşun. Kitap okuyun. Şarkı söyleyin, söyletin. 

Çocuklarla iletişim kursun, dışarı çıkarın park görsün çocuk ( neler yapıyorsunuz bilmediğim için herşeyi yazıyorum) 

İlgilenin 

Bunları yapıyorum bebeğim 1 yaşında ve ondan fazla kelime biliyor. Benim söylediğim şarkıyı sen de yap dediğimde kendince tekrar bile ediyor
(671 puan) tarafından
Sadece siz değil babası da yapsın. O sadece sizin bebeğiniz değil. Babası ile sorunlarınız varsa ona da yansır. Babası da gezdirsin konuşturmaya çalışsın, babası ile konustugunuzu görsün cocuk
(3,896 puan) tarafından
Babasiyla hic iletisimimiz yok ben onu da zorla konuşturuyorum kızım ona cekmiş babasi geç konuşmuş doktor bu yüzden normal dedi genetikmiş.
(671 puan) tarafından
Genetikse iyi ama siz iletişim kurun bebekle

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 701 göst.
+2 oy
22 cevap 471 göst.
3 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Glcnm (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 349 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy