0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
O konu ne oldu hep merak ettim şuan karşıma çıktı 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynanası ve eski kocası iftira attı deniyo
tarafından
Ayy gerçek olmasın da
tarafından
Evet olayin asli oyle .Cocuklar itiraf edjyor pedagog esliginde .Abisi yani 9 yasindaki cocuk dayisiyla iliski yasiyormus.Ve bunu da kiz cocugu izliyormus hep.ve bazen de kiz cocuguna cinsel seyler yapiyormus 9 yasindaki cocuk.Babaanne bu cocuklars ne ifade vermesi gerektigini anlatmis.onlarda babaanne ne derse aynisini demis.
-Reklam-
0 oy
(937 puan) tarafından
Kaynana nefreti başka bir şey değil 
tarafından
İftira yani ayy inşallah
tarafından
İnşallah öyledir yoksa dünyanın çivisi iyice çıktı
(937 puan) tarafından
Kadın gelinine paralı bir adam bul kendine parasını ye çatır çatır demiş gerisini sen düşün
tarafından
Evet nasıl pislikler ya
0 oy
(1,238 puan) tarafından
Hangi kanal canım 
tarafından
Show TV
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Dün sinir oldum ordaki herkese resmen küçücük oğlan çocuğunu suclu çıkaracaklar. Kapattım dün sinriimden herkes hakli kendini aklama derdinde anladık da çocukta suxlanmaz kardeşim resmen çocuk sanki isteye isteye yapmış herşeyi 
tarafından
Kuzu sinirlenmene ne gerek var su an sjjsjsjsj  niye sinirlendin ki hshshshsh. Ben de cocugun sucu yok diyorum .Ne olursa olsun cocuk suclu olamaz diyorum.İzlemem o programi .İzleyip de sinirlerimi ziplatmak istemiyorum.Demislerdir .Cahil , bilincsiz hepsi .Kendilerini sutten cikmis ak kasik olarak goruyorlar .Dedigim gibi cocuk haric orda duran anne , baba , babaanne , dede , anneanne ,teyze .Ona sahip cikmayan herkes suclu.Cocugun psikolojisini bozmuslar el birligiyle . Ben sadece yapsa nolur yapmasa nolur cumlesinin cocuk acisindan sagliksiz oldugunu yazdim .Kuzu Sen yine de o programi cok izleyip moralini bozma .İnsanin sinir sistemini bozuyor.
(1,206 puan) tarafından
Bende yapsa nolur yapmasa nolur dediğim şey çocuk yani yapmista olsa şuan o çocuğa suç bulamayız diye demiştim. Hani o çocuk bunu yaptı tek suçlu o gibi gösterildiği için dedim. Sen beni yanls anladın büyük ihtimalle. Anne çocukla gorusturulmeli anneye çocuk verilmeli diyorlar anne suçsuz diyorlar birde dede çocuğa resmen suçlu gibi gösterdijleri için yazdım onu.
tarafından
Allahim delirmemek elde degillll . Nasil anneye verelim diyorlar saka mi ? Bunu diyen dede ve anneanne mi ? Bu cocuk devlet korumasina girmeli .Anne de normal degil .Yani yasadiklari seyleri yargilamiyorum ama normal bi hayat yasamiyor.kinamak istemiyorum yine de.Ama bu cocuklar devlet korumasina girmek zorunda .Guzel bi tedaviden gecmek zorunda.Toparlanmasi icin ailesinden koparilmali.Bu cocuga hic iyi gelmiyorlar bunu nasil gormezler ? Ya anlamiyorum ben insanlari .Simdi senin ne demek istedigini anladim.
(1,206 puan) tarafından
İşte bu yüzden sinir oldum. Birde çocuk suçlu konuşmalarına çocuğa okadar emek vermişler her imkanı sağlamışlar o onları bu duruma sokmuş onun yüzünden sokağa cikamiyolarmis. Anladın mı şimdi neden siniri olduğumu  tek suçlu 9 yaşındaki çocuk denediği kaldı bu şekilde ama resmen lafları sözleri herşeyi çocuğun üzerine atmaya başlayınca delirdim.
tarafından
Sunucu mudahale etmedi mi onlar boyle deyince ? Ya anladim simdi cidden anladim .Kendileri yuzunden bu hale geldiler .asil cocugun sizin yuzunuzden hayati kaydi
0 oy
(1,464 puan) tarafından
3 gündür ordalar merakla bekliyorum bende sonucu
0 oy
tarafından

Kaçırmadan izliyorum ama hiç bişey anlamadım kim suçlu hala anlamış değilim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 397 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Melisim23 (2,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 447 göst.
+1 oy
4 cevap 218 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,371 puan) tarafından soruldu

382,005 soru

11,436,419 cevap

35,004 kullanıcı

...