Kızlar beni hatırlayan var mı bilmiyorum hesabımı unutmuştum cabalayarak sonunda buldum doğum yaptım bebeğim 3 aylık oldu şükür.
O kadar mutsuzum ki haftalardır gelmişken size içimi dökeyim mi :( Ben artık elti kayın kaynana kayınbaba olaylarından bıktım ya bunlar sayesinde eşimden öyle nefret ediyorum ki. Kayinbabamlar kaynima ev almıştı evlenirken bize yok tabiki dugundeki altınları bile eşim kredi çekip taktı bana her neyse bunlar şimdi o evin içine 80 binlik tadilat yaptiriyor aklınıza ne gelirse yapılıyor herşeyi yeniliyorlar işte ve bununda yarısını kayinbabam ödeyecek şimdiden kaynım bunu duyurdu. Bizde sırf yaşadığım şehirden daha fazla para veriyorlar diye eşim şehir dışında iş buldu küçücük bebeğimle daha 2 haftalıkken eski eşyalı ev tuttuk da eşimin yanina gittik. Lohusalık depresyonu dedikleri şeyi sonuna kadar yaşadım üstüne bide bunları duydukça gördükçe kıskançlık fesatlık değil aslında ama imreniyorum eşim de bunların çocuğu bizi gören duyan yok onlar lüks içinde yaşıyor ne kira ne ev kredisi hicbisey yokki tabi yaptirirlar insan kendini garip hissediyor ya bu evlat ayrımını neden yapar aileler çok zoruma gidiyor çok