Saman yolu ne izlerdik annem izlettirdi
Allahın bizim evin etrafında döndüğünü sanardım bide Allah sizin şah damarını dan daha yakın demişlerdi yanımda Allah boynuma dolanı sanıyordum
Televiuyondakilerde bizi goruyor saniyordum
Bende küçük ken televizyonun da oynayan dizileri gerçek sanardim .megerse herşey bi hayal miş bide televizyonda oynuyan oyunculari televizyonun icinde sanardim çocukluk işte
Bide Barbie bebekler oyuncaklar yokmu onları hep gece biz uyuduktan sonra kendi aralarinda konusuyolar sanıyordum gecelerin bazen yürüyecekler mi kendi aralarinda konusacklarmi diye pusuda beklerdim yorganin altında ne kadar safmisim ya
Bebeklerin doğma şeklini başka yerden saniyodum
Ayy benimki igrenc otesi bisey ya muzlu kekin icindeki muzu kulak pisligi sanirdim kuru fasulyenin icindeki tohumlari da tirnak sanirdim hatta icimden anneme cok kizardim annem ne zaman kuru fasulye yapsa tirnaklarini kesiyo icine dusuruyo derdim ahahahah dogrusunu ogrenene kadar ikisini de yemezdim
Bende küçükten sanıyordum ki annemin karnında küçük tüpüm temcerem yatagim falan varmış ben orda kendime yemek falan yapıyormuşum herkese öyle anlatırdım çok gülerlerdi daha çok şey var ama bence en tuhafı buydu
414,150 soru
12,464,001 cevap
46,832 kullanıcı