0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından kapalı
birinizde cevap verin ya belki tek bir söze yada birşey deseniz ne olur yani göz yaşlarıyla yazıyorum yaa 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(14 puan) tarafından
Hayırdır inşallah kuzum neyin var
(2 puan) tarafından
post açtım yeni kayıt oldum zaten ilk postumda yazdım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne olduğunu söyleseydin iyimisn noldu
(2 puan) tarafından
ilk posta yazdım
tarafından
Gördüm canım
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Canım saatin farkındasındıe umuraım. İnsanlar uyuyor. Uyumayan varsa da görmemiştie.. Ayrıca kimse sana teselli veremez. En iyi teselli şu saatte dua etmek.. Ve akıllıca düşünmek. Ne yapıyor eşin. Gmtünden soluyor demi.. Seni düşünüyor mu. Oda aglıyor mu hayır demi. Eee bu kadar kendini heba etme.. Aklı selim otur iyice enine boyuna bir düşün. Onu en iyi tanıyan sensin sonuçta. 
(2 puan) tarafından
saatin farkındayım gören olup yazmayınca verdim bu tepkiyi zaten dua ediyorum doğru kararlar almak için ama birine de ihtiyaç duyuyor insan kendimi yalnız değersiz hissediyorum uyuyor uyumuyorsa bile uzanıyor uyur
(3,550 puan) tarafından
Biliyorum desteğe ihtiyacın var ama. Gerçekten kendi kararların ile hareket et.. Dediğim gibi onun umrunda bile değil. Sen niye üzesin kendini. Bulunmadık hint kumaşı değil ya. Baktın iyice dozunu kaçırdı çek sttiri gitsin.. Ama etraflıca otur Bi düşğn. Üzülmeden.. Ky götüne gitsin şu 3 günlül dünya ya birilerinin kahrını çekmek için mi geldin.. Bir insanın canı çıkar huyu çıkmazmış. Ya polis çağır seni darp ettiğinde evden çıkar. Ya al eşyalarını bas git babanın evine. Yada Baska yere. Yada hiç umursama onu gitmesen bile. Giyin süslen püslen o yokmuş gibi davran. Yanına yatma. Muhatap olma. Akşam yemeğini pişir sen otur ye onu çağırma bile.. Gelirse beğenirse yer yok bk yesin. Hiç üstüne gitme.. Hiç değer verdiğini gösterme. Kaçan taraf hep sen ol.. O kovalasın.. Yatarken bile git geceliğinğ yap makyajını sür kokuları geç Baska bir odaya yat. Çatlasın pzvnk...
(2 puan) tarafından
artık düşünmekten beynim yoruldu ya evde olsam öyle yapsam kendide aynısını yapar zannetmiyorum umursamaz gitmek istiyorum ama aileme acıyorum bide unutulmuyor böyle şeylerde
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Ne oldu ki canım

(2 puan) tarafından
ilk posta yazdım
0 oy
(1,849 puan) tarafından

Bu saatte uyumyan insan ya dertlidir uyku tutmaz yada çocuk emziriyordur 

0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm Allah yardımcın olsun. Evlilikte şiddet çok kötü birşey. Bide sacma sapan bir nedenden dolayı. Bide bunun ikinci olduğunu yazmışsın. İlkoyle arası uzun mu. Psikolojik şiddet yapoyormu. Önce senin sonra olmazsa birilerinin kocanla enine boyuna konuşmaları gerekiyor. İns kocan aklını başına alıp sana kötü davranmayi bırakır.

İlgili bir soru bulunamadı

408,633 soru

12,279,285 cevap

37,835 kullanıcı

Kategoriler

...