0 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
6 aylık bebeğim yerde uzanıyordu kızımda elindeki tableti düşürdü tam anlına geldi çizik gibi içe çöktü hafif hemen buz tuttum biraz şişti bişey olurmu sizce sonrasında keyfini yerine getirmeye çalıştım güldü etti uykusu vardı emerken uyudu su gibi oldu kafası vücüdu terden üstünü değiştirirken uyandı yine baktım haline tavrına iyi gibiydi ama içim içimi yiyor şimdi yine uyuttum burnundan horlar gibi ses veriyor onunla alâkalı olabilrmi şimdiye kadar yoktu sanki yeni farketniş olamam 

4 Cevaplar

0 oy
(3,550 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım çok sert mi düştü. Öyle ise uyutmanı tavsiye etmezdim ama ön alın kemiği üst kafa kemiğine göre daha sağlam. Ya bıngıldaga denk gelseydi. Kızının önüne falan da yatırma fazla.. Biraz fazlaca pimpirikli ol.. Göz kayması vs yoksa Allah İn izni ile bişi olmaz. Bende büyük kızımı bebekken yataktan düşürmüştüm. Bir şey olmadı şükür. Böyle kaza olan çok bebek var. Geçmiş olsun. Duanı et. Kalbine kötü getirme. Allah İn izniyle bişi olmaz. 
(18 puan) tarafından
Canım inanki o kadar dikkat ettim kendisi sürekli etrafında dolaşıyordu üstüne düşerken tam tuttum kızımı bebeğin yerini değiştirdim izin vermedikçe oynamaya çalıştı ben yine düşmesin diye gözlerken bu sefer gitti tableti aldı düşürdü sakınan göze çöp batar misali alnının köşe tarafına sert düştü canı baya yandı bizim bile düşse gözümüz dolardı ağır tablet sonuçta Allah'tan anlına geldi şişen yeri gördüm öbür türlü acaba bıngıldağa mı geldi diye kafayı yer hastanenin yolunu tutmuştum bile aşırı takıntılı biriyim bazen acaba piskolojim mi bozuk demiyorda değilim uyutmak istemedim ama tamda uyku moduna girmişti alıp uyutcağım zamana geldi inşallah bişey olmamıştır teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız Allah razı olsun bende biraz uzun yazdım
-Reklam-
+1 oy
(1,947 puan) tarafından
Bizimki 1 yaşında neredeyse 6 aylıktan beri kafasını veya başka bir yerini vuruyor hiç rahat durmuyor 2 3 kere bu yüzden doktora gittik doktor kusma kan gelmesi şuur kaybı dengesizlik olursa getirin hemn diyordu.benimki gevem gün kafasını xok sert duvara vurdu uyku sersemligi ile dengesizliği vardi biraz uyutmadım çok şükür birsey olmadı ne kadar dikkat etmekte saniyeler içinde oluyor.Allahin izniyle birsey olmamıştı ama sert şeyler vermemek calis eline şuan ne bulursa iafasina felan vurur 
(18 puan) tarafından
Öyle gerçekten ne kadar sakınırsan sakın bi şekilde oluyor tablet dışında dönmeye çalışırken de kendi vuruyor kafasını :)) çok şükür iyi bişeyi yok canı yandı biraz ama
0 oy
tarafından
Keske doktora goturseydin canm
(18 puan) tarafından
Ara ara uyandırdım canım baktım iyiydi keyfi yerine gelmişti çok şükür bişeyi yok
0 oy
(669 puan) tarafından
Benimkinede telefon düştü fotoğrf çekerken acili ara bi sor istersen yada doktora götür direk 
(18 puan) tarafından
Bu ara hergün bir tanesi için hastanlerdeyiz üstümüzde ki musibetten kurtulamadık kimin pis gözü değdiyse maf oldu çocuklar canım iyi durumu gece sürekli baktım uyandırdım çok şükür bişeyi yok
(669 puan) tarafından
kuran aç evine çocuklara ayetelkursi nas felak oku surekli geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 290 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ayse0105 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 178 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ayse0105 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
4 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zahide_1995 (58 puan) tarafından soruldu