0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (701 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar arkadaşlar benm oğlum 3 yaşına 2 ay var eğitime başladım 5 gün önce ama hala alisamadi

Asla klozete yapmıyor lazimlahiga da yapmıyor çişini banyoya girip bekliyor ben zorlarsam yapıyor  tutuyor sürekli büyük tuvaletini ağlayarak banyoya yapıyor  yada olduğu yere tuvalet e götürünce yarım saat otursada yapmiyur bitti deyip ağlıyor daha sabah kaçıp odasına yapmış ikisinide ne zaman alışacak 

2 Cevaplar

0 oy
(701 puan) tarafından
Yokmu hiç eğitimi tamamlamış olan anne yardım plase
tarafından
Benim kızda 22 aylık 2 gündür altını bezliyorum yerlere yapmasın diye saat 12 den alsam 12 ye kadar bezli olduğu halde hiç yapmıyor çi diyor koşuyoruz ama kakasını yaparken korkuyor dün banyonun orta yerine yapmış bende bekliyim burda
(701 puan) tarafından
Bekle canım belki bilen çıkar
-Reklam-
0 oy
(17,863 puan) tarafından
Lazimliği kendi odasina biryere koy belki orda yapar canim. 
(701 puan) tarafından
Lazimlik hep odasinda ona  ayıcık fil koyup çiş bu yaptırıyor kendi oturmuyor
(17,863 puan) tarafından
Benimki 28 aylik. 2 hafta önce hallettim bende. Klozete aliştı. Lazimlik almistim hic ilgilenmedi onunla. Sevdigi renklerde külotlar aldik. Sirf onlar kirlenmesin diye çişini tutup gelince söylemeye başladı. Birde ven bezi çikardığim ilk gün bile alıp dişari çikardim bezsiz olarak. Dişarda da söyledim çişin gelirse soe hemen eve gideriz diye. Oyle oyle tutmayi öğrendi. Birde geceleri asla bezleme.
(701 puan) tarafından
Bezlemiurim canm İnanlı günün yarısı tuvalette geçiyor bunaldım
(17,863 puan) tarafından
Benimde ilk 2 günüm hep tuvalette bekleyerek geciyordu. Istersen biraz ara ver kendisi ister bu sefer. Tuvalete hay hay beze bay bay diye sarkısi varya kukulinin hep onu dinliyordu kizim. Bezi biraktiktan sonra soruyordum bez takayim mi diye , beze bay bay dedim anne diyordu. O sarkilarda motive ediyor.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,499,888 soru

24,497,158 cevap

358,049 kullanıcı

...