0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (3,275 puan) tarafından

Kizlar a101in normal 6no bezini kullanıyorum geçen gün aylık paketi gelmiş onu aldım paketi açınca bezin rengi dokusu farklı geldi neyse dedim kullandım yavrumun beli karnı ve poposu kıpkırmızı olmuş normal pakette sıkıntı yaşamıyordum bu aylık paketlerin içeriği filanmi farklı daha öncede hangi marka hatırlamıyorum aylık pakette sıkıntı yaşamıştım sanırım sorunlu hatalı ürünleri toplayıp aylık fırsat paketi adı altında satışa sunuyorlar şimdi gidip tekrar bez ve pişik kremi alicam:(

7 Cevaplar

0 oy
(3,275 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

cocuk bu şekilde oldu daha kasıklarında yan taraflarında da var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç fikrim yok canım ama a101 bezi normalde de benim çocuklarıma çok şiddetli pişik yapıyor 
(3,275 puan) tarafından
Normalde ben memnundum cnm ya aylık pakette sıkıntı var
tarafından
Olabilir canım şikayet et olmazsa su şikayet var sitesine yazabilirsin
0 oy
(486 puan) tarafından
Amaan a 101 nin bimin sokun bezleri hic kaliteli  degl ya paraya kıyıp  prima kullancan birde e bebeğin bezide coo güzel  baby me 
(3,275 puan) tarafından
Ben memnundum cnm ya aylikta sıkıntı yasadim
0 oy
tarafından
Sleepý kullaniyorm dogdugundan beri a101 ve bimin bez fiyatlariyla arasnda ne kadar fiyat farki var bilmiyorm cok gecmis olsn cnm
(3,275 puan) tarafından
Sağol cnm yeni dogdugunda sleepy aldım memnun kalmadım sofia dan memnundum ama aylık pakette sıkıntı yasadim
0 oy
tarafından
Aynen a 101 inki iyi değil canm biminkide iyi değil koku hapsetmiyor 
(3,275 puan) tarafından
Olmadı değiştircem cnm normal paketten memnundum da aylık paket bir değişik geldi zaten acinca
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Ben mecburiyetten karantinadayken komsu sleepy bulamadi diye onu almisti benim oglumun hep belini bacak aralarinifalan kipkirmizi yapti gecirene kadar canim cikmisti 
(3,275 puan) tarafından
Hadi yaa normalde yapmıyordu aylık pakette sıkıntı yaşadım bn cnm
(1,157 puan) tarafından
Belkide dedigin gibi kalitesi dusuk olan fabrika hatali olanlari koyuyo olabilirler bize alinan kucuk paketti kullanamadik kaldi duruyo oyle cekmecede
(3,275 puan) tarafından
Olabilir cnm her bebeğe her ürün farklı reaksiyon gösterir bizde sıkıntı yaşamadık normal pakette ama aylık mahvetmis cocugu
0 oy
(3,530 puan) tarafından
Valla ben memnunumda habire fiyat değişio 4 numara 90 lı alıodm 50 den 55 çıktı dün aldm 60 olmş neymş dolar yükselmş mecbr olmasm almicktm inş erkenden tuvalte alştrcm bebeğimi seninkide belki isiliktr çnkü kızım habire popo üstünü kaşıodu isilk olmştu bez falanda takmıo
(3,275 puan) tarafından
Tam bezin deydigi yerler cnm foto koydum bak daha dün açtım paketi bugün böyle olmuş çocuk birde biz klima kullanıyoruz cocuk sıcak ortamda değil ben bezden şüpheleniyorum dokusu rengi filan bir değişik geldi zaten daha açınca
(3,530 puan) tarafından
Doğru söylüosn normalnden biraz ince daha kalitesiz duruo şükür sıkntı yaşamdk götürüo bizi kızmda 25 aylkken tuvalt eğitimini verdm rabbim nasip ederse oğlma daha erken vermeyi düşünüorm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 168 göst.
24 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 219 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 408 göst.
13 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Doparlangidiyok.. (4,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde Damla berna (2,362 puan) tarafından soruldu

411,513 soru

12,388,079 cevap

43,628 kullanıcı

Kategoriler

...