0 oy
139 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızlar süt iyice doldu emmeyi bıraktık çok sert ne zaman süt biter 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 hafta yada 10 güne kesilmişti benimki..lahana olsaydı yapraklarını buzluğa koyup göğsüne koyarsın lahana hem ağrını alıyor gem stün kesilmesine yardımcı oluyor.hiç sıkma sakın
(50 puan) tarafından
5 gün oldu hiç sıkmadım ya dayandım dayanırım da ama ağrıyor durmadan  teşekkür ederim
tarafından
ben bir de aniden kesmiştim pişman olmuştum yavaş yavaş kesmediğime..ilk günler öyle geçiyor şiş ağrılı sancılı mastit gibi oldum yani titretiyordu beni..lahana denedim 2 gün evde lahanayla gezdim:)) öyle düzeldi
(50 puan) tarafından
Lahana bu mevsimde yok galiba
tarafından
ben nisanda kesmiştim o zamanlar vardı.nette araştırabilirsin cnm ben de nette görüp yaptım
-Reklam-
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Benim de iki gün olunca çok ağrıdı bir kere sadece boşalttım Ondan sonra ağrısız bir şekilde 1 haftada süt kesildi. O yüzden direk kesmek daha çok can yakıyor  iyiki öyle yapmadim
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Ben azaltarak kesmiştim ogun atlayarak ama kestigimde 3 4 gun baya agri oldu  buz koydum hic sagmadim sagdikca doldu cunku oyke oyle sut geriye cekildo
(50 puan) tarafından
Buzu nasil koydunuz ortasına mi başına mi
(12,768 puan) tarafından
Kenarlarina koydum cnm
(50 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Sütün cokken kesmeseydin keşke canım ben önce gündüzleri azalttım sonra gündüz hiç emzirmemeye başladım sadece gece veriyordum sonra gece de vermemeye başladım komple kestim kademe kademe yani git gide sütüm azalmıştır zaten Bi anda kesersen Süt agrı yapar gögsünde
(50 puan) tarafından
Bıraktırmak zorunda kaldım gece ve gunduz uyumuyordu yemek yemiyordu hiç hemde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 132 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Melek12 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,192 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,783 puan) tarafından soruldu