0 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (285 puan) tarafından
Kızlar 35 haftadayim bel ağrım sabahtan beri gelip gidiyordu şimdi hiç geçmiyor aynı zmanda kasıklarda karnıma vuran bı ağrı daha var gidip gelen doğum başlamış olabilirmi ikinci doğumum olcak acikligimda vardı korkuyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(3,837 puan) tarafından
Düzenli aralıklarla sancınız da var mı saate  bakarak kontrol edin
(285 puan) tarafından
Şimdi bakacam ona program indirdim ama bel ağrısı çok fena
(3,837 puan) tarafından
Önceden tecrübeniz de vardır muhakkak, benim doğum zamanı adet olacakmışım gibi belim ağrıdı üstüne ishal oldum ve düzenli aralıklarla sancı olmuştu
(285 puan) tarafından
Düzenli mi bilmiyorum isal degilm ama gece sabah ikikez gittim tuvalete normalde günde bir belki oda adet olacakmisim gibi ağrı var dediğin gibi oglumdada sancılar siddetlenene kadar anlamadım siddetlenince birden anladım ve sabaha kadar bekledim evde sonra gittim 6 saatte doğum oldu
(3,837 puan) tarafından
Ağrıların artarsa kontrol amaclı görün canım  bebek bu ihmale gelmez hem için rahat eder
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktoruna bilgi ver canım acile git bence. Ciğer geliştirici falan yaparlar 
(285 puan) tarafından
Devlet Hastanesi'ne gidiyorum doktorum yok canım ama şuan gidemem çocuğumu birakacaka kimse yok kayinvaldem annesinin yanında hastanede kalıyor ben başka hastaneye gitmek zorundayım yarına kadar geçmezse giderim ancak ama doğum yapmadan öncede  de iğne yapıyorlar diye biliyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,412 soru

24,385,659 cevap

348,996 kullanıcı

...