0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (2,542 puan) tarafından
simdi ilk kızıma pembe bir konsept ile dogum gunu yaptm kücük kızımada aynı seylerden ninyapsam farklı renk konsept mi yapsam ilerde 1yas dohumgnnz aynıydı demek için güzel olur mu sizce nasl olr 

8 Cevaplar

0 oy
(5,940 puan) tarafından
Yap kuzum  ne olacak  Ben kızımınkini  somon  altın  sarısı  ve gri yaptım  
(2,542 puan) tarafından
hm odagüzl cnm aklımda bulunsun su ısntgrmda hani güzel degisk dekor süsler asıyolar ya sade ve sık oluyor bi vazo bi makreaonden iplikli duvar süsü yuvarlak cerceve fln aslnda onlardan bulsam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız çocuklarına konsepte Lila limon sarısı yavru ağzı renklerini beğeniyorum güzel oluyor 
(2,542 puan) tarafından
ay evet ya cok hos oluyor ablasnn bir yas konseptini yapmaymmo eger ypamazsam dedgnz renkler cok hos aklımda olablr smdi ilk pembe yaptm 2.de yeşil giydik hepimiz
0 oy
tarafından
Kırmızı siyah yaptım ben canım
(2,542 puan) tarafından
hmm mınımousede guzel
tarafından
Uğur böceği yaptım canım pastası kiyafetide öyleydi
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Altın sarısı olanlarda güzel veya unicorn falan
(2,542 puan) tarafından
hmm oda olablr  akşmda bulnsn
0 oy
tarafından
o malzemelerı kullan pembeye gri yakısır bıraz da grı ıle renklendır bence
(2,542 puan) tarafından
masada aynı olsun istyrm süsleri balonlar bile aynı olsun istyrm buyuk kızıma yeni elbise alrm artk kuculte ablasnnknı gitse diye dusundm gri bileyim vardı sanrm
tarafından
aynı ıstıyorsan oyle yap nolcak canım
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Mor tonlarında olabilir
(2,542 puan) tarafından
mor da güzl fikir cnm eger 1yas dogumgnndeki gibi aynı yapmazsam mor yesil karısını bseyler yapablrm
0 oy
tarafından
Bence yap canım ne olacak değerlendirmiş olursun hemde
tarafından
Yap gitsin canım hiç gerek yok masrafa elinde var sonuçta
(2,542 puan) tarafından
öyle cnm biraz da durumlar sıkışık zaten magnet kurabıye fln denk gelir di  kıyafettle ugrasmam bıldıgım güzel magnet süs yapan varmı
tarafından
Kuzum n11 de uyguna yapıyorlar bak istersen
(2,542 puan) tarafından
Saol cnm bnm bakyrm
tarafından
Rica ederim canım ♥️
0 oy
(9,621 puan) tarafından

Kıza pembe erkeğe mavi balon düşüncesi benim için değil ama tabi yapana da saygım var:))) o yüzden oğluma gold siyah olarak yaptım Allah nasip ederse kızıma da ayni şekilde yapıcam sende istersen ilk kızına yaptığı gjbibyap ayni şekilde olsun daha güzel anı olur..büyüdüklerinde ne güzel ikimizinde de aynıymış desinler <3

(2,542 puan) tarafından
bende oyle dusundum aklıma bugun geldi bu fikirde Eylül de 1yas olacak diger kızımda subatta 3yas .. diger dogum günlerini aynı yapmam ama kıyft aynı giydireblrm yo ben sarı kırmızı sıyahta yaparm ama pek sevdgm renkler degl pastel tonları karıstrarakta yaparm ilk dogum gunu oembeydi balonlar pastel renkerdeysi sarı yesil bizm üsttümzde oembeydi aynı kıyafetleri giyip mi yaptrsam pastada mı ay ı olsa acaba.
(9,621 puan) tarafından
Bence çok iyi olur hersey apayni olsun..diğer dogum günlerini bende farklı yaparım o zamanları Allah nasip ederse ama kizimda ilk doğum günü abisininkiyle aynı olsun istiyorum bence sende ilk kizinda ne yaptıysan herseyi birebir aynı yap inan çok güzel olur hayal ettim de ilerde gördükce gerçekten yüzlerinde tebessüm oluşur..bende tabağına catalina bardagina pastasına varana kadar herseyini aynı alır yaptırırım masa düzenimi bile aynı şekilde yapıcam ikramlar olarakta aynı şeyleri yapıcam ne eksik ne fazla..Tabi insallah görürüz o günleri..ben siyahla goldu çok seviyorum içine birazcıkta gümüş serpiştirdim baya güzel oldu ama tabi zevk meselesi senin yaptığın renk tonlamasi kötü değil ki bence aynı şekilde yap yine

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 304 göst.
26 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
28 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Slmrv (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 225 göst.
21 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anneadayi54 (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 588 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,122 soru

23,617,106 cevap

306,619 kullanıcı

...