0 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızımın damakları çok kaşınıyo. O kaşıyıcılardan aldım ama tutmuyo onları istemiyo. Ne bulsa damaklarına bastırıyo. Çok sinirlenirse ağlıyo. Ne yapabilirim ya gözümn içine baka baka parmaklarını ısırıyo. Benim parmaklarımı ısırırken bile canım yanıyo. Ne yapsam hafifler kaşıntısı?

6 Cevaplar

0 oy
(7,653 puan) tarafından
Ellerini 2 yaşına kadar ağzına getirmesi normal bebeginiz oral dönemde benim oglum da aynısını yapiyor
tarafından
Kaşınıyo ama bununki.
-Reklam-
0 oy
(595 puan) tarafından
Osanit diş topu yada jeli çok iyi canım hem bitkisel hemde rahatlatıyor tavsiye ederim bide soğuk havuç felan ver eline onunla rahatlar biraz 
tarafından
Salatalık veriyorum. Çok sağol bakıyım hmn.
0 oy
tarafından
Aynı durumu yasiyorum 4aylik oğlum arada bir kriz gibi geliyor ağzına ne bulsa sokmak istiyo
tarafından
Çıkarıp kurtulsaydı bi an evvel.
0 oy
tarafından
Canım eline yeşil soğan ver çok etki ediyor tüm hırsını ondan alıyor iyice damaklarini kasıyor ve eczaneden jel al acısını hafifletir   dişleri çıkıyordur 
tarafından
Deneyim canım sağol.
0 oy
tarafından
Tetagil aldım ben döküyorum ağzına az da jel var ara sıra da onu sürüyorum rahat ediyor 
tarafından
Tamam canım teşekkürler.
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Colgel damak acisini geciriir krem bizdede oyle oldu emmeyi dahi red ediyor jeli bir suruyorum cocuk normale donuyor daha demin emdi uyudu jeli surunce benimkide 5 ayin icinde
tarafından
Colgel mi jelin ismi. Nerden temin edebilirim
(1,737 puan) tarafından
Calgel adi canim bizim doktor yazmıştı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy