Kizlar siz mi guzel yemek yaparsiniz yoksa kayinvalideniz mi
Ben daha guzel yaparim esimde soyler hatta ben evlendigimde yemegi birak corba dahi yapamazdim ama esim iyice alistin diyo artik beni daha cok beğeniyor yani
Sizde durumlar nasil
Ben ilk baslarda bilmiyordum okul okurken sözlendim lise sonun bitiminde evlendim. Kayinvalidem cok guzel yapıyor yemekleri Allah var. Ilk evlendigimiz zamanlar kaynanamlarla yiyorduk yemekleri esim hep derdi annemden ogren bak diye simdi onun tarifleriyle esimin sevdigi seyleri yapiyorum ve isi cabuk kaptım ama esime sorsam yine annem der yani
Annelerin elinde bişey var bence. Ben de yemek yaparım lezzetli de olur ama kayınvalidem daha güzel yapar
Valla bana göre kayinvalidem daha guzel yapiyo hemde 100 de 100 diyebilirm ama eşim ısrarla sen daha guzel yapiyosun diyo biliyorum beni kirmamak icin boyle diyo ama
Kesinlikleee bennn.bu konuda hiccc mutevazi olamicammm
Bende ilk beceremezdm evde annem makarna bile yaptirmazdi bana tek kizm diye. Simdi herseyi ogrendm sayilir masallah. Esimle damak zevklerimiz ayni kaynamam herseyi koca koca dograr domates soysa yarisi ustunde kalir elinde olsa domatesi 4 parcaya bilevek ahanda dogradm diycek ondan pek yemek yaptirmam ona ben daha guzel yapiyorum tabi gecen esimin dayısının esi geldi 3 cesit yemek yaptm cok beğendiler kaynanam da catladi diyorjm bak diyolsr guzel olmus diye diyo he he guzel olms
Valla börek türü seyleri kaynanam cok güzel ve hizli yapıyor ben mutfak toplayasiya kadin boregi acip yapip fırınlamış oluyor diger yemek türlerini ben daha iyi yapiyorum
Ben güzel yaparım eşim de benim yemeklerimi seviyor annesininkini beğenmiyor
Tabiki ben kagunvalidem yemek yapmayı bilmez desem yerı var
1,494,749 soru
24,419,203 cevap
351,450 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın