Kizlar siz mi guzel yemek yaparsiniz yoksa kayinvalideniz mi
Ben daha guzel yaparim esimde soyler hatta ben evlendigimde yemegi birak corba dahi yapamazdim ama esim iyice alistin diyo artik beni daha cok beğeniyor yani
Sizde durumlar nasil
Valla inanki ben yapiyorum cunku kaynpederim ve esim diyor. Ustelik kayinlarimda eslerinin yemeklerini yememek icin bende yiyor e buda beni gururlandiriyor
Esimde benim yemeklerimi beğenir canım ama kaynanamin da yaptigi güzel yemekler var. Yine de ben
Kayınvalidem hiç bilmez doğru düzgün yemek yapmayı zaten eşim annesinin pek yemeğini yiyememiş malesef çocuk yaşda bırakıp gidince ama ben ne yapsam yer cokda beğenir özellikle pilav benim yaptığımı bilir tatile falan gidincede kimsenin yemeğini yiyemez malesef
Güzel yaparım ama kayınvalidemin yaptığı yemekleride çok beğeniyorum o yemek konusunda iyidir belki ben tatlı konusunda iyiyim, herkesin iyi olduğu bir şey var işte
Kuzum ben aşçılık okudum. Elimde lezzetli dir. Herkez çok beğenir yemeklerimi özellikle pastalarimi. Eşimde bayıla bayıla yer. Ama 30 sene boyunca neyi nasıl yemeye alistiysa o daha güzel geliyor elbette.
Hep söyler harika şeyler yapıyorsun damagimi da gönlüm de mest ediyorsun ama annemin yemekleri alistigim bildiğim lezzet der hep
Ben dahs güzel yaparim, kaynanam cok tuz atar ve tam pismesini beklemeden aliverir ocaktan.
Ikimizde pek yapamayız evde yemekleri görümcem yapar genelde çok ta güzel yapar masallah
Kaynanamın eline su bile dökemem
1,491,843 soru
24,377,646 cevap
348,449 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın