Haberlerde gordum rusyada yenidogan bebek solunum sorunundan kuveze aliniyor solunum cohazi takiliyor bebek aglayip durdugu icin hemsire solunum cihazini cikariyor agzina emzik veriyo onu da yanaklarina dogru ustten bantliyo ki dusmesin solunum cihazina takili durmasi gerekirken aglamasina katlanamiyo emzik veriyo dustukce emzigi vermeye de useniyo ki bantliyo vicdansiz ya neyse ki sorusturma acilmis hakkinda :(
Bende izledim o haberi canım içim acıdı adı üstünde Rusya canım vicdansız merhametsiz kafir insanlar herşeyi yaparlar küçücük yavru nasıl ağlayıp çırpınıyordu emziği çıkarmak için bide ellerini de kundak yapmışlar çok üzüldüm yemin ederim içim sızladı
Nasıl böyle bir acımasız hareket yapmış vicdansız kadın inşallah en büyük cezayı alır
Evet az önce izledim yavrucak kivraniyor için ciz etti gözlerim doldu ya. Pislik yemin ediyorum bu insanlar. Gebersin boyleleri
Görmedim o haberi canım. Olayı tam anlamadım, bebeğin ağzına emzigi bantlamis bebek nefes mi alamamis? Allah evlatlarımızı cümlemizi korusun böyle Insanlardan.
Şimdi ben yazacaktım kalmamış bacım tüm Rusya ayağa kalksa nolacak o insan dışı varlık elini kolunu sallayarak gezmeye devam edecek yazık ya emzik bebekten büyük birde solunum makinesini çıkarıyor devlet nerde acaba bu olay olurken neredeler yazıklar olsun hepsine biz oksurdugumz zaman korkuyoruz birşey olurmu diye bu nasıl insanlik
Bende izledim, hatta aciklama yapılmadan once hemen bant dikkatimi cekti, tam esime anlatiyordum, spiker olaydan bahsetti. Allah merhametliler ile karşılaştırsin.:(
Ben olsam o hemşireyi dayaktan gebertirdim. Allahın belası
1,514,431 soru
24,696,562 cevap
368,672 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın