0 oy
807 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (256 puan) tarafından
Sorum yukarda kizlar,  afedersiniz ama önemli :/

9 Cevaplar

+3 oy
(2,291 puan) tarafından
Sanmiyorum ama birisi bana taktircaksan esinden habersiz taktir erkekler psikolojik olarak batiyor vs diyorlar demisti..
(256 puan) tarafından
Arkadasim ebe senin dediğini soyledi canim . gcen ay taktırdım Adamin haberi yok bisey var deyip duruyor. Artık dayanamadim soyledim. Banada hafif agri yapiyor çıkarttıracağım mecbur
(2,291 puan) tarafından
O zaman gercekten etkilemis
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Zannetmem ya rahime kadar :ermm:

tarafından
Canım eğer ki ipi uzun kalırsa hisseder afedersin eşim rahatsız olmuştu sağlık ocağına gittim ipini kisalttim
tarafından
Ya hiç duymamıştım cnm oluyormuş demekki
(256 puan) tarafından
Evet belkide ipinden öyle oluyor canim.
tarafından
Oluyo ben bizzat kendim yaşadım
+1 oy
(1,296 puan) tarafından
Yok kız daha neler
+1 oy
(5,961 puan) tarafından
Kayarsa hisseder ben kırem kullanyırdum elime braz ip geldı ama eşim hiç hisetmiyor 
0 oy
(3,446 puan) tarafından
Kayma olduysa

Yada ipi uzunsa hisseder
(256 puan) tarafından
Herhalde kaydi canim
0 oy
tarafından
Sanmıyorum canm 4 ay oldu taktıralı duzenlıde ılıskımız olur ama bazen soruyorum hatta hıssedıyon mu dıye yok dıyo 
(256 puan) tarafından
Bana yaramadı bi ;///
tarafından
Ya aslında benm de bıraz sorunum var spiral hakkında bır ay daha bekleyıp olmadı cıkarttırcam zaten canm bnde
(256 puan) tarafından
Valla korunmakta basli basina dert ha;)
tarafından
Cocuk olmadan once olsun dye ugrastık smdıde olmasn ☺☺ rabbım ısteyenlere nasıp etsın ınsallah canm
0 oy
(285 puan) tarafından
Benim doğumdan sonra taktırdım 6 ay sonra ipi uzun kalmış oyuzden eşim hissetti ve yanlış takmış hemşire 2 yıl sürekli kanamam oldu eşimde çok rahatsız oldu sonra ikinci hamilelik için cikarttirdim oylebi rahatlama yok şuan doğumdan sonra taktirsam bı dert taktirmasam ilaç kullansam güvenemiyorum bakalm ne olacak 
(256 puan) tarafından
Tiroit ilaci kullanıyorum zaten canim ister istemez tuylenme yapiyor o. Haplarda yapiyor diye duymustum hic düşünmedim o yuzden kullanmayi.
(285 puan) tarafından
O senin vücuduna göre veriliyor bazısı tuglenme yapabilir bazısı kilo bazısı adet janaman uzun sürüyorsa kisaltabilir hepsi başka bişey gösteriyor kişide doktor ona göre veriyor
(256 puan) tarafından
Dogum kontrol hapinidami doktor veriyor canim? Tahlil falan mi yapiyor
(285 puan) tarafından
Kan aliyormu hatırlamıyorum canım ama adet kaç gün sürüyor kıllanma varmı ağrın varmı adet yogunmu oluyor kaç günde oluyor hepsini soruyor ilaç yazıyor sonra onu kullaniyosun bitince sağlık ocağından yazdirabilirsin
(256 puan) tarafından
Sagol canim bunu öğrendiğim iyi oldu
0 oy
tarafından
kaydığından mı şüphelisin?
(256 puan) tarafından
Daha yeni taktırdım canim kaydımı onuda anlamadım ama yorumlara gore ya kaydı ya ipi uzun. Esim hissetti bilmediği halde
tarafından
adet dışında kanama yaşadıysan kaymıştır ne kadar oldu takalı..hissettiyse ip uzundur belki doktora kontrole git cnm en iyisini o bilir görir ultrasonda
(256 puan) tarafından
Canim kontrole gittim yakin zamanda sorun yoktu haklisin tekrar gitmem lazim
tarafından
ben 3 kere taktırdım tecrübem var kaysa da anlarım 2 senedir sıkıntı olmadı
0 oy
tarafından
Bende taktrmistim eşimde hep hissettiğini söylüyordu çıkar deyip durdu bana da yaramadı mecbur  6 ay bekledim 6. Ayda çıkardım doktora sordum psikolojiktir hissetmesi imkansz dedi yada ip uzundur dedi .Allah'tan çıkardım kurtuldum ya mahvetmisti beni  kanama falan baya uzun sürüyordu 
(256 puan) tarafından
Söylemediğim halde anladi canim. Demekki banada yaramadı çıkarmam lazim
tarafından
Spiral zaten herkese yaramıyor canm . Yaramadı diyorsan çıkarmam en iyisi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 393 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 566 göst.
4 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemlibayan (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
10 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kafanereyebizoraya (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu

408,334 soru

12,267,462 cevap

37,504 kullanıcı

Kategoriler

...