0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tepeden tırnağa nasıl değişebilirim zayıflamak istiyorum irademe nasıl sahip çıkabilirim?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunu kendin için mi istiyorsun gerçekten? Eşin yada çevren için değil demi 
tarafından
Kendim icin
tarafından
O zaman iradene değil de yediklerine sahip çık ben geceleri abur cubur kola içmeden uyumazdım ve kilo aldım sonra farkettim ve bunları bıraktım geceyi yemeyi bıraktım azaltım her şeyi hemen hemen her şeyi yiyorum ama azalttım spor yapma imkanın varsa spor yap diyet yap yanında

Tepeden tırnağa da imkanın varsa cilt bakımı yaptır bu seni çok çok iyi hissettirir yani kendine güveniyorsan kadının yapamayacağı hiçbir şey yoktur :)
-Reklam-
0 oy
(973 puan) tarafından

Zayıflamak için nefsine sahip çıkıp bogazini tutacaksin değişmek için de estetik :D

0 oy
(568 puan) tarafından
Mide balonu diye birşey duydum ameliyatsız bir işlemmiş bakabilirsin ona bende tam bilmiyorum ama
0 oy
(5,213 puan) tarafından
en büyük değişim saçla başlar bence renk ve modelini değiştirip hafif makyaj yaptınmı yarısını bitirmiş olursun. o gazla her istediğinidw yaparsın bence
0 oy
tarafından
Ben kışın spora basliycam sonra gidip ehliyet alicam ise gieicem sacimin rengi kesimini yaptiriyorum 3 ayda bir tavsiye ederim degisiklik iyi oliyor 
0 oy
(649 puan) tarafından
Sana bagli bir sey ben 2 ay once tatli yememeye karar verdim hala da yemiyorum hic bir sekilde sadece kahveme bi kasik seker atiyorum o kadar 60 kilodan 57 kiloya dustum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde UmAYElcin (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,865 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 479 göst.
14 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,036 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,125 soru

23,660,343 cevap

308,941 kullanıcı

...