Eşim okey oynuyor bi kaç ay önce baktım kız eklemiş bi tane dedim bi daha ekleme falan tartıştık biraz sonra vallahi konuşmadım etmedim eskiden kalmıştır falan dedi konuyu kapattım,dün gece de öyle aklıma esti ne zamandır da bakmamıştım baktım 2 tane kız yine ekli isteydi mesaj attım bu ne diye sabah bana saydirmis mesajda ben sana okey indirme demedim mi falan diye işi gereği uzakta geldiğimde babanın evine gitmiş ol gelirsem çok kötü olur falan dedi dedim ne saçmalıyorsun sen baba evine gitmek bu kadar kolay mı falan dedim öyle tartıştık yine sonra dedim ki sen beni aldattiginds bile ben boşanma lafını ağzıma almadım seni yine affettim hiç bisey olmamış gibi hayatıma devam ettim dedim keşke o zaman boşansaydon en azından şimdi böyle olmazdı dedi,sonra özür falan diledi yine affettim bosan diyenimiz olacak biliyorum.Ablam 4 5 aydır boşanma ile uğraşıyor ailem resmen perişan oldu şimdi bende dersem boşanıyorum babam kaldıramaz 4 defa mide kanaması geçirdi bi daha olursa kurtaramayiz dedi doktorlar,çok seviyorum adım gibi biliyorum oda çok seviyor,ailem istemedi bir sene olsun diye mücadele verdik 4 senedir beraberiz 1,5 yıllık evliyiz zoruma gitti bosansaydik demesi,içimi dökmek istedim birine anlatmaszam kafayı yiyecektim ama su an kuş gibi oldum inanın☺