Canm ilk etapta ritim bozun diyo ben ritim bozma işlemini yapmadm canm ritimde şu şekilde bozuluyo mesela hunharca salliyosn diyelim cicugunu yavas salla 30.saniye hic sallama aglarsa gene sallamaya basla ayaklarini mesela kıpırdat cok aglarsa eger eski sistem gbi sallican anlicagin sustu diyelim gene ritim boz ayaklari one arkaya yap bi slla bi kac saniye dur kendini yavaşlat dedigim gbi ben bunu yapmadm .. brn aksam uykusundan basladm canm her aksam 7de oynatiyorm onu topla bili bili yada bi bebegi suratina götürüp seni gidi yaramaz felan diyip onu yoruyorm yakalamaya calisiyo cisimleri sonra 8de yikarm 8 bucuk gbi yatagina koyarm eşimle kizimin odasnda oluyorz biz sohpet ediyorz kizim beşiginde oyun oynuyo holün ışıgı açık loş ışık olması önrmli canm biz eşimle muabbet edérken bi bakiyorz uyumuş direk odadan cikiyorz .. diyrlim 1 saar sonra kalkti hrmen poposuna 2 kere susacak kadar poposuna vurarak pış pış diyorm kütt uyuyo direk . Gündüzleri uyku saati yok canm nr zman isterse o zaman uyuyo gunduzleride uyandi diyelim aksamki.gbi piş piş diyorm baktm susmadu poposuna 2 kere vuruyorm susuyo piş piş sesine devam ediyorm .